Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak se stát Avon Lady

Od: pegin* odpovědí: 7 změna:

Dobrý den,

přemýšlím o tom stát se Avon lady?má někdo s tím zkušenosti zdali je to výodné a neprodělává se?popřípadě jaké jsou z toho výhody pro mě a kolik si mohu vydělat?děkuji za rady.

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

lidus*
hodnocení

1x

Avon jsem sama prodávala, nezbohatnete ale neproděláte. Potřebujete mít do začátku nějaký peníz na zaplacení zboží ale to má rychlou návratnost. Já vždy s katalogem obešla lidi a co si vybrali to jsem objednala, nestalo se mi, že by zboží někdo neodebral. Měsíčně si přivyděláte tak cca 2000-5000 záleží kolik máte známých a co je zrovna za období, třeba před Vánocemi se prodává moc dobře ale leden a únor jen málo. Výhody dnes neznám, dříve jsem jako avon lady dostala kufřík a vzorky zdarma, uvítací balíček kosmetiky a ta co mě získala dostala také balíček kosmetiky. Pokud jsem někoho našla kdo chtěl prodávat tak jsem vždy dostala nějakou kosmetiku jako dárek. Jak je to dnes netuším. Avon se už neprodává tak dobře, má už i kamenné obchody a navíc vás nepustí přes vrátnici nikam do podniků.

Myslím že na to aby ste si za měsíc přivydělala 2-5tisíc byste musela za ten měsíc objednat zboží tak minimálně za 20tisíc. Moje máma objednává ale že by si tolik přilepšila mi teda určitě není známo.

cesmina*
hodnocení

0x

Myslím,že se to dnes ,když má Avon svůj internetový obchod už nevyplatí.V rádiu má reklamu,tak jsem tam mrkla a celkem levnější než normálně.Jinak na stránkách Avonu máte návod jak se stát Avon Lady.

pegin*
hodnocení

Ano,to vím,nemám v plánu si přivydělat tisíce,ale stačilo by mi za měsíc i pár stovek,každá stovka dobrá pro mě tedy ano.Možná do toho půjdu,nevím,ještě si to promyslím,ale už o tom uvažuji tak rok že se stanu Avonkou.Děkuji za odpovědi každopádně.

avondealer

Dobrý den, pokud uvažujete stát se avon lady a nabízet lidem dále výrobky, neváhejte mě kontaktovat na e-mail, jsem schopen Vám zařídit na většinu výrobku vyšší slevy než oficiálně z katalogu od Avonu.

1jara*

Objednat zboží umí každý, ale komu ho prodat?

avondealer

Já vím, že to není lehké. Jen Vám nabízím objednání si zboží Avon za větší slevu než oficiálně jako Avon Lady. Jelikož sám tuto slevu využívám, je přece jen snažší následně i prodat za nižší cenu.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]