Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Velikosti oblečení

Od: mickey® odpovědí: 3 změna:
Ahojda :)
rád bych přítelkyni překvapil nějakym dárkem, ale mam problém s počítánim velikostí :)
vim, že velikost trička má L...to by souhlasilo s číslovánim např. tady: astratex.cz/...
ale mam problém, když tam nejsou velikosti L, XL apod. ale čísla jako např. tady: astratex.cz/...
to se pak nějak ztrácim :(
stejný to je se šatama: bonprix.cz/...
tam dole je výběr velikosti, ale já vůbec nevim, podle čeho se to číslo získá :(
už jsem hledal i tady na fóru, ale nenašel jsem, co jsem potřeboval...přes google jsem pouze našel tohle: venive.cz/... kde ale to jsou velikosti jen pro itaský oblečení a ještě k tomu to porovnání je jen pro spodní prádlo :(
je tu někdo, kdo by mi dokázal vysvětlit, jak se čísluje dámské oblečení a šaty? :)

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

qwertz*
hodnocení

0x
Ahoj do toho bych nešel a pokud se jedná o něco většího, vybíral bych to s přítelkyní... Nám mužám stačí informace, zda M, nebo L, ženy si potrpí, aby jim to sdělo v ramenou, nedělalo bříško a podobně... Těch číslování je strašně moc a stejně i když budeš mít správné číslo, nebude to zaručovat, že to bude sedět. Oblečení a parfémy nikdy nekupovat sám...

al bunda*
hodnocení

0x

Jestli máš dostatek času, jdi na to fikaně. Projdi se s ní po obchodech, mezi řečí zjisti co se jí líbí a jakou velikost a potom jí to pořiď.
Hodně zdaru.

hodnocení

díky všem za názory :) nakonec to asi nechám a až toho budu vědět víc, teprve budu něco vybírat :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]