Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Tableta na praní prádla - sáček

Od: durancea* odpovědí: 2 změna:

Dobrý den,

nevíte, zda a jak je možno užít tabletu na praní prádla - jedině v přiloženém textilním sáčku? Máte tip na alternativu? Děkuji, J.

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

pu®
hodnocení

3x

Dobrý den, Duranceo. Používala jsem tablety (pevné) na praní pouze v Anglii, ani nevím, že už došly k nám - levněší sorta žádný textilní sáček neměla a v pokynech stálo: Vložit do zadní části bubnu nikoliv na dno. To si do dnes pamatuju, jak jsem vždycky laborovala, abych už měla v bubnu nějaké prádlo, abych tabletu mohla strčit dozadu a zároveň ne na dno.. *ee* - jinak bych ji tam asi musela přilepit lepicí páskou nebo co :D No každopádně, do textilního sáčku jsem ji nedávala nikdy a musím říct, že se mi nestalo, že by se tableta třeba zamotala do věcí a nerozpustila... a říkám, to fakt nebyly ty nejdražší značky, byla jsem tam na studijním pobytu, takže žádná drahota se nekonala. Ale třeba ještě někdo poradí lépe :) Hezký večer!

durancea*
hodnocení

Moc moc díky :)) ... jsem poměrně čerstvým prodejcem ekodrogerie Dedra (pardon za reklamu, ale přece :)) )a mám krabičku tablet s jedním sáčkem - chtěla bych dávat vzorky zákaznicím a nevěděla jsem, zda to jde i bez toho sáčku. Takže jste mi vytrhla trn z paty :)) , děkuju (že bych Vám poslala vzoreček taky? :)) - stačí napsat do vnitřní pošty adresu)!

Myslela jsem, že jsou tablety obvyklejší a já 100 let za opicemi, čekala jsem i vychytávky typu "dej to do ponožky" .

Pěkný den, J. (s tou adresou to myslím vážně :)) )

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]