Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Krvácení po sexu

Od: mimii odpovědí: 2 změna:

ahoj chtěla bych se dozvědět jak je možné že v cca 7 tt těhotenství po sexu maličko krvácím.za pár dní mě čeká interupce ale dočetla jsem se že to má co dělat z děložním čípkem.(jestli vám to příde blbý že se ptám když chci jít stejně na potrat tak prosím neodpovídejte).ale když je to v těhotenství o tom jsem nic nenašla.pro orientaci je mi 21 let před 5 lety jsem prodělala zamlklé těhotenství a před skoro dvěma roky jsem porodila zdravého syna s kterým jsem nekrvácela vůbec.děkuji za odpověd

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

eulalie*
hodnocení

0x

Dobrý den, nebylo by vhodnější adresovat takto položenou otázku na server zabývající se podobnou tématikou. Např. Modrý koník, eMimino, Rodina...

mimii
hodnocení

to jsm samozřejmě udělala taky ale můžu čekat na odpověd déle než tady třeba to bude někdo vědět

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]