Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nepovedená trvalá - vlasy zničené a krepovaté

Od: fischbone odpovědí: 5 změna:
Dobrý den, potřebovala bych poradit...udělala jsem si trvalou na vlasy, ale místo krásných loken mám vlasy uplně zničené a zkrepovatělé. Můžtete mi prosím poradit, co mám udělat pro to, abych měla vlasy zase aspoň trochu normální a rovné? Děkuju

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

nensy*
hodnocení

0x
FISCHBONE-Nic ti nepomuže bohužel *ee*jen nechat vlasy odrust. Podle mě jsi nedožela pokyny a ustalovač jsi nenechala dosti dlouho*bum*taky se mohlo stat že jsi si vlasy po trvalé ručnikem třela dosti hrubě je mě tě lito ale,opravdu příště raději někam k odbornikovi nebo vlasové studio.SO.
fischbone
hodnocení

:)děkuju za odpověď , ustalovač jsem určitě neměla dýl, něž jsem měla mít...ale to je jedno, příště už si raději nic nedám.;)

ryba*
hodnocení

0x
s tým nič nespravíš , vlasy treba nechať naozaj vyrásť ale skús si dávať po umytí vlasov balzám na vlasy možno ti to trošičku pomôže. *klik*
fischbone
hodnocení

ano, balzamy si dávám a hodně to pomáhá. Děkuju

sagrina*
hodnocení

0x
ahojky.zkus gliss kur oil nutritiv masku na vlasy,ta jak je v reklamě s tím bambuckým máslem a arganovym olejem,je taková žlutá kulatá doza.je to hodně mastná a vyživující kura.mě hodně pomohla s vlasama*slunce*pa

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]