Nejste přihlášen/a.
Dobrý večer.Máte někdo zkušenosti s Panthenolem v kapslích,nebo GS Eladenem?Mám velice jemné a suché vlasy.
Dobrý večer,
maminka užívá dlouhodobě panthenol a vlásky jí trochu posílily. GS Eladen jsem užívala já a vážně mi pomohl - vlasy, nehty i kůže. Po 3 měsících užívání opravdu změna jak hrom. Přesedlala jsem teď na Dermax, který je výborný na padání vlasů - já vždycky na podzim línám jako zvířátka a letos je to vážně chomáč za chomáčem (ještě že to není na mých vlasech vidět...). Dermax užívám 2 týdny a padání vlasů se zastavilo. Takže asi tak...
beru panthenol, kupuju od Dr.Müllera nebo od Altermedu, co zrovna je, vlasy se mi přestaly třepit, jsou pevnější, lesklejší a kvalitnější. jednou jsem ho zkoušela přestat brát a týden po vysazení bylo znát, že jsem je měla náchylnější. Kolegyně se mě zpočátku pořád ptaly, co mám za šampon, že mám tak krásné vlasy. Nicméně nejlepší je začít zobat po zásahu kadeřníkem, kdy provede zastřinutí konečků, ani panthenol zničený vlas neopraví
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.