Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Hry a výuka angličtiny pro malé dítě

Od: lidus* odpovědí: 7 změna:

Vážené maminky, babičky, tatínkové, dědečkové a vy ostatní. Moje ještě ne tříletá vnučka nesleduje vůbec televizor a ani pohádky na počítači jí nebaví ale ráda hraje hry na počítači, nejraděj šnečka , medvídek PŮ-stíny a skládá pazzl. Zvládá bravurně na rozdíl odemně a dědy.

winnie-the-pooh.1001hry.c/...">http://www.superhry.cz/games/1884/

winnie-the-pooh.1001hry.c/...

Marně hledám nějakou angličtinu pro tak malé děti, mám představu, že to budou např. zvířata a bude to i s výslovností, nebo barvy a podobně. Nevíte o nějakých stránkách? Děkuji L.

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

lottka*
hodnocení

3x

Lidus,kam to spěje.Děti se nekoukají na pohádky,nechodí ven a v 7 se začínají malovat.. *ee* Samozdřejmě pro vás mám 2 Tipy!Nejsou to bohůžel online stránky,ale myslím že to půjde stáhnout..Clifford reading,je to s pejskem a dětmi,ale myslím že doporučení 8+ je jen zhruba.Já to hrála ještě mladčí! Je to přímo dětská angličtina..Druhá část CD je Clifford THE BIG RED DOG Learning activities!S Cliffordem je učení zábava...

Poté zde - > anglictina-hrou.cz/...

Online :)

lidus*
hodnocení

Díky, hned na to kouknu. Potřebuji aby to mluvilo jelikož anglicky neumím. Včera jsem zakázala počítač a musela číst dědovi podle obrázků pohádku, medvídek měl zelené gumáky a šel se ptát slepičky jestli mu dá 7 vajíček, slepička se ani nehla, babička se ani nehla a tak je sežral a byl konec. Jdu hrát už nečtu. Ven chodí to je v pohodě ale když jí hlídám já tak ji musím zabavit doma jelikož na vozíku jí nestačím a ona pak vyleze kam se dá a volá na mě z výšky. Ještě je ochotná zpívat a počítat kuličky ale taky ne moc dlouho. Hrát hry na počítači vyhrává a tak hledám něco kde se bude rovnou trošku učit.

doplněno 25.01.13 16:59:

Andreo díky, jdu to prohlídnout.

andrea*

No, snad něco z toho bude zrovna to pravé pro vaši vnučku :). Je tam třeba dobrá hra, slovíčka čtou anglicky a jsou tam i napsána, ale chybí obrázky. Na druhou stranu je tam zase možnost před tím projít nějaký slovníček, kde je to i s obrázky ;). Chce to projít a vybrat si to, co zrovna potřebujete. Snad jsem alespoň trochu pomohla a něco se bude hodit. Pěkný den :).

gue
hodnocení

0x

Jestli si ráda hraje na počítači, tak bych ji koupil levný tablet. Může si ho vzít i do auta. Tím, že to má dotykový displej, tak si s tím hrají rády i velmi malé děti.

No a z ostatních aktivit, moje tříletá holka si ráda hraje s knoflíkama, tak jestli máte nejakou krabici s knoflíkama, tak ji je dejte na hraní, bude si je rozdělovat podle barev a tvarů a to je zábava na hodiny...

A na učení je dobré klasické pexeso...

krkovicka*
Pexeso je vděčná hra.Dle dětského psychologa učí dítě na krátkodobou paměť.To se potom hodí do školy.Myslím si Lidus že kdyby se jí dala nějaká plastelina nebo cokoliv s čím se dá rozvíjet jemná motorika(vystrihovani obrázků,lepení,korálky,omalovanky...).Jestli jí baví puzzle tak to máte doma-stačí klikatě nastříhat starý pohled a máte puzzle;) Hodně čerpám už kolik let z těchto webovek domaci-napady.cz/... to jen tak okrajově.Pexeso v angličtině je taky k sehnání a různé cd nebo i hrající knížka v angličtině.
lottka*

ve 3 tablet,v 5 dotykáč,6 notebook,v 7 iPhone a nakonec v 8 PSP a pak už se neví co se má kupovat..

naprostý nesmysl..*sok*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]