Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nevim si rady s hubnutim

Od: beruska40* odpovědí: 4 změna:

Dobrý den neumi někdo sestavit jídelníček chtěla bych zhubnout 167/79jnevim si rady zkoušela jsem tolikrát zhubnout,ale nejde to nechce se mi davat hřišný penize za krabičkovou dietu kterou dovezou až domu,když se daji recepty uvařit i doma jen vědet jak na to diky za odpověď.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

sjidelnicek.cz/...Dobrou chuť přeji,vypadá to lákavě:)

ladaadal*
hodnocení

0x

Od ledna 2012 do června 2012 jsem zhubl 22kg. Moje rada - jez, co ti chutná, ale zmenši si dávky a jez častěji. Vůbec jsem se nijak extra neomezoval, ale jedl jsem 5x-7x denně po malých dávkách. První měsíc byl krušnější, než se zmenší žaludek, ale pak už je to brnkačka. A denně 1h cvičení+Orbitrek střídavě - zátěž jsem odhadoval dle pocení a dechu. Chtěl jsem ještě 10-15kg, ale bohužel jsem měl úraz, takže od ledna mě to čeká znova*smich*

hodnocení

0x

Krabičkové diety jsou z dlouhodobého hlediska nesmysl, protože Vás nenaučí správně se stravovat (jíte pasivně to, co se Vám předloží) a navíc jíte neustálé ohřívané jídlo - což není moc zdravé.Zkuste se, pokud můžete, přihlásit se do nějakého dietního klubu (STOB, DIANA), už jsou "rozesety" po celé republice, tam se naučíte správnému stravování, v rámci schůzek je i pohyb a hlavně získáte "morální" podporu od ostatních účastnic. Kurzy jsou tříměsíční, pak jsou k "pokračovačky", a z vlastní zkušenosti vím, že hubnutí v těchto kurzech má trvalé výsledky.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]