Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zimni pracovni rukavice

Od: promile odpovědí: 5 změna:

Mam praci pri ktere jsem i v zime venku ale potrebuju zvladat treba zabijeni hrebiku a manipulaci i z mensimy predmety a to v kalsickych pracovnich rukavicich nejde a takove ty cerne slabe jsou k nicemu protoze sotva se clovek jen trochu dotkne neceho mokreho tak navlhnou a je to jeste horsi nez bez nich...

Nevite o nejakych rukavicich ktere by mi pomohli? Ono je to docela peklo 8 hodin denne v zime z holyma rukama...

predem diky za rady, tipy...

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hranol*
hodnocení

0x

A rukavičky bez prstíků? Viděl jsem už takové, že ty prsty měl nacvaknuté dozadu. a když byla moc zima tak si je vycvaknul a nasadil na prsty.

doplněno 17.10.10 15:25:

takhle nějak to vypadalo ale spodek byl kozenný s pleteným vnitřkem a každý prst byl zvlášt tyhle nejsou tak propracované hunter-shop.cz/... A setkal jsem se s tím na stavbě u střechařů a pamatuju si to protože jsem to nikdy nikde neviděl a taky se mi to líbilo. A jako elektrikář taky potřebuju cit v prstech i ty pletený někdy překážej a jak zmoknou... znám to..

doplněno 17.10.10 15:27:

Ale nemusí být špatný..

promile
hodnocení

to zni moc zajimave jen jsem se stim jeste teda nikdy nesetkal ani nevim jak to mam na internetu hledat...

hranol*

tohle taky nemusí být špatný. Ale ta cena... hidshop.cz/...

doplněno 17.10.10 15:38:

Ty lezecké k nim co jsem viděl mají nejblíž. Tak asi někde v tomto odvětví pohledat...

promile
hodnocení

ty jsou hodne dobre ale toto si nemuzu dovolit ta cena je na me opravdu dost vysoka...

hranol*

nebo třeba trošku inspirace a trocha umu ;o) udělat normálním šmyk a trošku si je přizpůsobit...

doplněno 17.10.10 15:45:

A možná i já se posnažím zima je zas na krku a kdo v tom má dělat...

doplněno 17.10.10 15:52:

A ještě malinká zkušenost má první práce byla na myčce a tam se použivaly takové gumové rukavice podobné zahradním celkem se to v nich dalo přežít a nebyly tak hrube třeba z nich by se to i dalo... automaxhk.cz/... ustřihnout prsty a ještě jako vložku mít ty tenké..

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]