Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak používat brusku?

Od: aaaada odpovědí: 8 změna:

Dobrý den,

koupila jsem si brusku ale absolutne nevim jak se pouziva, vymenuji nastavce a podobne. Budu velmi vdecna za jakoukoli pomoc, dekuji!

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

A jakoupak sis koupila? Širokopásovou egalizačku, ruční pásovou, čelní kotoučovou, vibrační, excentrickou, flexu nebo nějakou na nehty?

aaaada
16.10.10 12:53
hodnocení

na nehty

Já jsem si to myslel, jako na potvoru v bruskách na nehty se jaksi vůbec nevyznám, takže já neporadím. Snad se najde nějakej jinej rádce.

ladinpraha*
hodnocení

0x

Brousit a brousit.

sebod*

příště si dejte do předmětu - Bruska na nehty. Takhle je ten dotaz opravdu zavádějící. Mrknou na něj spíš pánové. Ženský ho přejdou bez povšimnutí, protože si myslí, že se jedná o brusku - dílenské nářadí. ;)

buss
hodnocení

0x

Koupit si brusku a nevědět k čemu... a co s ní

Ach ty ženy..:D (nekdy)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]