Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Čištění koženého kabátu

Od: rita* odpovědí: 3 změna:

Dobrý den,

Asi 4 roky mám dlouhý kabát z broušeného semiše a už by potřeboval vyčistit. Chtěla bych se zeptat, zda máte někdo zkušenost s takovým čistěním a jak jste byli spokojeni. Mám obavy, jestli se kůže nepoškodí.

Za vaše rady děkuji předem:)

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hranol*
hodnocení

0x

broušenou kůži bych moc nedoporučoval čistit. To spíše raději s ním do čistírny. hrozí když tak vytvrdnutí kůže a polámaní, nebo když po kouskách tak vyflekatění a to všechno by byla velká škoda. někdy pomůže i vykartáčkování jemným kartáčkem.

Já sám jsem vyčůraný a všechno si sám, ale do toho bych se nepouštěl (mám takové sáčko a jen kartáčkem to maximálně oživím) toho by mi bylo moc líto.

riky99*
hodnocení

0x

Doma zásadně nečistit. Do čistírny s ním.., problém je, že na malém městě tento druh oděvů nečistí, ale ve větších městech určitě najdete nějakou větší čistírnu , či sběrnu , kde vám kabátek ze semiše vezmou.

5o

Ve velkých obchodních centrech tyto čistírny jsou,někde to vyčistí během jedné hodiny.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]