Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jaký kočárek trojkombinaci?

Od: zanna* odpovědí: 6 změna:

Ahojte, blíží se narození miminka a koukám po kočárkách... je jich tolik, že mi z toho jde hlava kolem. Máte nějaký aktuální zkušenosti? chtěla bych trojkombinaci, ale ráda si nechám poradit od zkušenějších... máte nějaký který si fakt chválíte? nebo naopak zkušenost s nějakým, který byste v žádném případě nedoporučili? za každou zkušenost a radu budu vděčná

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

antynka*
hodnocení

1x

Je sousta věcí, na které je potřeba se u kočárku zaměřit. Důležitá je velikost korbičky - pokud tam třeba v zimě budet potřebovat vozit půlroční miminko, tak se tam už nemusí vejít, když je korbičk příliš úzká. Další je smozřejmě velikost - aby se s ním dobře cestovalo, případně šel dobře složit do auta, pokud budete jezdit autem. Také je potřeba rozmyslet si, jestli tříkolku nebo čtyřkolku - tříkolka se super ovládá, ale například při nástupu do autobusu je to problém - protože když přenesete váhu jen na to jedno přední kolečko - nemáte stabilitu - ale dá se na to zvyknout :)

A myslím, že další vyčerávající inforamce nalezente zde:

modrykonik.cz/...

doplněno 11.10.10 16:46:

omlouvám se za překlepy, vynechávají mi písmenka i mozek *smich*

lidus*
hodnocení

0x

zítra až příjde dcera pošlu i foto a název, mají vepředu kolečka dvě co se krásně na místě otočí, lze to i zablokovat aby jelo jen rovně.

tomason*
hodnocení

0x

Za kolik peněz má být?

durancea*
hodnocení

0x

Nějak se vše zmenšuje - před 4 lety jsem s kočárem mohla do busu i vlaku, teď jsem měla s tím samým problém do rychlíku a s odlehčeným sporťákem do nějakého modernějšího autobusu.

Podle místa bydliště mrkněte i na kolečka - my bydlívali na horách a dítko narozené v zimě, takže nafukovací velká, pevná kola.

Zkontrolujte si úložný prostor pod kočárkem - my sporťák kupovali narychlo a dole mám poměrně vysoký "koš", ale přepažený uprostřed takovou tyčí, takže větší tašku (třeba cestovní, když vyprovázíme moji mamku na vlak) tam nedám.

A v budoucnu, mimo tuto otázku - až si naplánujete druhé dítko :)) - pozor na zakoupení skate ("skejtu" ke kočárku - pro to starší) - koupili jsme tzv.univerzal skate, stál 1200Kč, manžel nechtěl dlouze montovat v obchodě, přesvědčili ho, že je to UNIVERZAL (já v porodnici) - výsledek: na původním kočáru české značky i na skate musel upilovávat :)) ...

zanna*
hodnocení

DĚKUJI všem za rady a tipy... miminko se má narodit začátkem března, takže na zimu bude opravdu malinké ... myslela jsem kočárek do 15tisíc, víc si teď momentálně ani nemůžu dovolit... bydlím ve městě, baráček stavíme na vesnici, takže si myslím že nafukovací kolečka do terénu by byla ideální... trojkolka nebo čtyřkolka... no nevím, nemám s tím vůbec žádné zkušenosti, líbí se mi kočárky trojkolky, a nebo když mají čtyři kolečka ale vepředu zúžený podvozek (jako u trojkolek) jestli rozumíte... taky aby nebyl moc těžký... je to vážně složitější než jsem si myslela :) ale s vámi to dám určitě nějak dohromady...

lidus*
hodnocení

0x

plním slib. V-CROSS typ V TRAVEL je to trojkombinace a cena v akci 13000 i s taškou na kočár a pláštěnkou na kočár. Kolečka si nechaali dát pumpovací a jsou moc spokojeni. Vše vybrali na netu, pak v prodejně zaplatili a nechali tam až se vnučka narodila. zkusím najít fotku ale pokud zadáte do vyhledavače tak jistě najdete lepší. Hodně štěstíčka a radosti s mimča.

doplněno 12.10.10 18:35:

fotku samostatného kočáru jsem nenašla.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]