Nejste přihlášen/a.
Pracuji celorocne venku v zime tak 6 az 7 hodin denne a protoze se musim docela "otacet"nemuzu mit na sobe moc vrstev obleceni...
Napadlo me jestli by mi nepomohlo termo pradlo? Chci se zeptat jestli mate nekdo skusenosti s vyuzitim termo pradla v praci a jestli je vhodne?
(na aukru jsem nasel tuto zajimavou nabidku:
ta cena je dobra... zajimalo by me jestli nekdo mate skusenost s timto pradlem nebo tou znackou kterou tam uvadi)
predem diky za rady...
Pokud se hodne potite, doporucuji vlnene termopradlo. Ma vyhodu v tom, ze je prirodni a zdaleka tolik při propoceni "nezapacha" jako to umele a je mnohem prijemnejsi. Clovek se ve funkcnim pradle zpoti stejne jako v cemkoli jinem. Rozdil je ale v tom, ze na sobe nebude mit obleceni mokre. Ja osobne doporucuji na zimu koupit tilko a rolak. Bude to lepe fungovat nez samotny rolak. Dulezita je i vrchni vrstva - bunda, Memuze to byt obycejna vetrovka, ale kvalitni bunda, ci vesta ktera bude dychat. Jinak za termopradlo vyhodite penize.
Zdravim, ja osobne doporucim znacku craft, radeji se vyhybat aukru, spousta lidi vypere drahe obleceni avivazi ktera jej prakticky znici a pak je tam jde prodat jako nove zakce atd...jinak jeste doporucim precist si na sportovnich webech a eshopech o 1,2,3 a dalsich vrstvach kdy se kazda sklada z jineho materialu a ma jine vlastnosti, take o tom ze je treba si davat pozor s cim a jak se to pere, vyplati se investovat vic a koupit vsechny vstvy kdy je efekt maximalni, take co nejvice chodit po shopech a zkouset co nejvic sedi ,spokojenost byla s firmou craft, peogress, TCM(tchibo ty kavy), kappa,trimm...
Protože se hodně potím,zakoupil jsem ve zančkovém obchodě za nemalý peníz tričko a mikinu zn.MOIRA. Potím se pořád stejně,takže nevím,nevím? Kupovat další značky již nemám odvahu ani finance.
Já jsem loni kupovala termoprádlo nevěstě pod stromeček. V obchodě, kde prodávají pyžama a kalhotky. Když jsem obcházela obchody, nabídka se pohybovala od 300 do 3.000. Koupila jsem podvlékací tričko s krátkým rukávem od Loany a protože nevěsta už nějaké takové prádlo má, má i srovnání. Je spokojená dodnes. Termoprádlo mají i ve sportu, v galanterii i v pracovních oděvech. Ale nevím, co je výhodnější. Jestli více kusů a levnější, anebo jeden drahý. To asi tak na lyže, ale do práce, na propocení, více kusů. Jen tak uvažuju.
A nekupovat z druhe ruky. Pouze nove. Uz to tu nekdo psal. Vetsina lidi se o toto pradlo neumi starat. Vyperou ho v avivazi, cimz ho znici a pak ho prodavaji jako temer nove. Pokud koupite kvalitu a manzelka se bude o pradlo dobre starat, je to investice na nekolik let ktera se Vam podle vseho urcite vyplati.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.