Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zmenší se prsa při hubnutí?

Od: adabo* odpovědí: 7 změna:

Dobrý den, chci se zeptat. Když budu hubnout (a teď se prosím neptejte na váhu ani výšku, prostě obecně), budou se mi zmenšovat i prsa? Nejde o to, že bych nechtěla, jen když vidím holky, co mají anorexii, nikdy nemají dvojky a víc..

Díky za odpověď

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

marenka*
hodnocení

3x

Pokud budete hubnout nějakou bláznivou dietou, rychle a drasticky, prsa se vám zmenší a nebudou hezká, to je pravda. Jenže v prsou máte i prsní sval. Takže dle mého názoru, pokud k dobře složené stravě, ne k dietě, přidáte cvičení, tak zhubnete a naopak se prsa hezky zformují, zpevní. ;)

pt®

Nevím, kolik je Vám let, ale já jsem zhubla jednoho času 36 kg, bylo mi kolem 40 let. Zhubla jsem všude i ty prsa, pokud se to dalo ještě nazvat prsa. Pokud jste mladá a nebudete hubnout rychle, tak cvičením, se prsa zpevní, ale to víte, každá má tvar prsou jiný a výsledek je také jiný. To opravdu poznáte, až sama na sobě. - stařenka

jvn®
hodnocení

2x

jo je to jednoduchý když chcete shodit pár kil, nejdříve se zmenší prsa a nejhůř jde zadek a břicho. Je to letitá zkušenost :)

drejdl*
hodnocení

1x

Nevím o Vás nic bližšího, ale pokud jste mladá, lze předpokládat, že značnou část Vašich prsou zaujímá mléčná žláza. Ta se hubnutím nezmenší, čili u mladých žen se prsa hubnutím o tolik nezmenšují. Jiná situace je u involuční mammy - tam je velká část prsu tvořena tukovou tkání, která se hubnutím samozřejmě také ztrácí a prs ochabuje.

lidus*
hodnocení

0x

Když jsem hodně a náhle zhubla byla prsa to první co odešlo, rovněž když jsem naopak přibrala byla prsa to co narostlo.

ivab*
hodnocení

0x

je to tak, prsa jdou dolů jako první, je to totiž především tuková tkáń - zvlášť u větších prsou.

hodnocení

0x

Kdyz bdete hbnot dietou,tak ano,nejdriv zhubnou prsa,pak mozna ruce,nohy a to,co clovek potrebuje nejvic,az nakonec.Proto jeste a vice sportujte.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Otázky na téma prsa dvojky

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]