Nejste přihlášen/a.
chtěla bych poprosit o názor. píšu si přes sms a emaily s kolegy a kolegyněmi z práce ale přítel dělá děsný dusno, že se mu to nelíbí.Jenže problém je ten, že si s nimi rozumím a přítel je nemusí.on celkově nesnáší když se s někým seznamuju a že bych někdy někam šla aspon s kamarádkou to nehrozí jelikož bych měla peklo.co mám dělat?už mi kontroluje i počítač kde všude jsem byla
Nochiolko, tuhle radu asi slyšet nechcete, ale pryč od něj. Nectí Vaši osobnost, Vaši svobodu, nedůvěřuje Vám a to je hrozné. Já nevím, jestli se u něj jedná o už chorobnou žárlivost, ale jestli teď ne, za rok už zcela jistě. Vždyť takhle nemůžete spokojeně žít. Několik let, možná celý život. Copak jste se narodila proto, abyste se stala výhradním majetkem jednoho člověka? Jsem vdaná, přesto svobodná a znamená to pro mne hrozně moc. Nikdy bych si nedovolila manželovi projet kapsy, prohlédnou mobil, podívat se do mailu. Ano, pokud se někde zdrží, zeptám se kde byl. Ale je to spíš zvědavost, než žárlivost. Takhle to funguje i obráceně. Jako třeba teď. Včera jsem se domluvila s kamarádkou, že budeme chodit na Zumbu. Já ani nepotřebuji zhubnout, ale prostě každodenní stereotyp mě tak trochu ubíjí a potřebuji změnu, i kdyby to byla jedna hodina týdně. Ovšem kdyby manžel žárlil, to by bylo peklo. Štíhlá žena a bude chodit večer cvičit, spíše tančit? Důvod jak vyšitý pro parádní scénu. To jsem si ještě do kamarádky rýpla, bůhví kde byla, před jejím i mým manželem,když řekla, že necítí únavu, ale červená byla jak rak. :D
Já vím že se to lehce říká, ale tohle nemá budoucnost. Bude Vás kontrolovat, Vy se budete pohybovat mezi prací a domovem, za stálé kontroly a jednou zjistíte, že jste zestárla a ze života jste neměla ale vůbec nic. Jen trápení a strach. To, že umíte nejlepší knedlíky široko daleko, Vám bude úplně jedno. To už vůbec nemyslet na to, až budete mít společné děti. Umíte si představit, že by začal pochybovat, jestli jsou děti vůbec jeho? Jak byste trpěla, místo toho, abyste si je užila? Jak by trpěli děti v hádkách? Ne, nestojí za to.
Vidím, že chcete jen posvětit,co již sama dobře víte.Takže pryč od něj, dřív než přidá facky. Můžete chodit ven nejen s kamarádkou, ale i s kolegou z práce. Běžně chodím řešit problémy s kolegou z práce na kafe a manžela ani nenapadne žárlit. Kdyby mi nevěřil, nemohla bych s ním žít. Nenechte se od nikoho omezovat! Vedlo by to jen k Vaší společenské izolaci,o což Váš "bodyguard" právě usiluje. Pak Vás bude mít jen pro sebe a domácí násilí může začít...
Pokud mu to nevadí z důvodu vysokých výdajů za mobilní služby, je to pak špatné. Ještě by možná připadalo v úvahu, že vás chrání a vy si neuvědomujete, že jejich společnost je špatná ... Druhou variantou a asi pravdivou bude asi to, že přítel, je žárlivý a třeba majetnický blázen, co Vás chce jen pro sebe. Ať je to jak chce pravdu má šípek . Pokuď je ted´takový bude to časem jen horší. Buď mu dejte na jevo ať se vzpamatuje, nebo odejděte k někomu kdo je víc milý k vám i vašemu okolí ...
Utíkej, dokud můžeš! Znám několik případů, které začínaly daleko nenápadněji, než ten tvůj. Všechny končily nebo končí velice neradostně. Většinou tam jsou pak paragrafy za stalking, domácí násilí, omezování os.svobody, znásilnění. Čím později se tato situace řeší, tím drastičtější jsou pak následky.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.