Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
jsem si nejistá - děti mají ve vlsech zase trošku lupy, pomáhal mi vždycky dětský olejíček (potřebovaly tak jednou za rok, vždycky v létě, nezjistila jsem, proč se jim dělají v tu dobu). Mladšímu jsou už dva roky a já doma dětský už nemám a ani se mi nechce investovat do dalšího dětského. Myslíte, že se může vtírat do vlásků i olej masážní, od ekolog. firmy. Děkuju za radu. Iv
Olivový olej zakoupený v lékárně, nebo co takle zkusit Biodermu je sice hodně drahá ale mimčo dcery mělo tam kde jsou normálně vlasy a ono má 5 chmíří něco podobného lupům, spíš takové šupiny co se odlupovaly a Bioderma to vyřešila do 14ti dnů. Před 30ti lety jsem používala modrý olej s azulenem ale teď dětská lékařka řekla dceři, že je nekvalitní.
Už se Vám nechce investovat do dětí? Masážní olej je něco úplně jiného, proboha, to chcete dávat na jemnou, dětskou pokožku? Dětský olejíček, Aviril, stojí 15-22,- Kč. To snad není tolik. No a děti v tomhle věku mají už vlásky, co já vím tak olej je dobrý pro kojence, tady v tom věku bych už volila kvalitní dětský šampon proti lupům.
Dobrý den,
děkuji za radu. Já mívala dětské olejíčky ty drahé za víc než sto korun a při naší spotřebě jednou za rok (opravdu starší dcera jen v létě) jsem to brala jako zbytečné, když mám doma ekolog.masážní olej. Ale právě proto, že jsem si nebyla jistá složením, jsem se obrátila pro radu. Myslím, že větou, že se mi nechce investovat do dětí, jste se trošku nestrefila, snad jen do mého srdce, neb mě to trochu ranilo. Ale nic, i s tím se má počítat. Děkuji, poohlédnu se po Avirilu.
Nechtěla jsem se Vás dotknout, ono to z toho dotazu tak ošklivě vyznělo. Na Aviril, je to takový modrý olejíček se podívejte spíš v lékárně, velké drogerie ho málokdy mají, ty mají spíš ty drahé, od Johnson Johnson a Nivey, ale Aviril se mi zdá lepší. Jestli to nejsou lupy, ale suchá kůže, zkuste dítku promazat jednou za týden pokožku hlavy panenským olivovým olejem. Jsou v něm vitamíny výborné pro pokožku a neublíží.
Děkuju za rady. I ten olivový olej by asi nebylo marné použít. Byla jsem hodně poctivá mamina a nekupovala nejdražší značkové, ale ten lepší střed jo, už proto, že první dítě bylo vymodlené a v pozdějším věku, to člověk nemusel hledat nejlevnější věci. U druhého už jsem musela začít počítat,ale třeba olejíček jsem dál kupovala osvědčený, tím jsem třeba na Aviril ani nedorazila. Uznávám, že jste to tak nemyslela a já asi hloupě napsala ... teda ale jako facka to v první chvíli bylo ... dobrou noc, děkuji.Iv
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.