Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Co jsou to akrylove nehty

Od: ellena* odpovědí: 7 změna:

Ahoj co jsou to akrylove nehty? a jak nane? kolik by stalo zakladni vybaveni?

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

marcella*
hodnocení

1x

Nosím modelované nehty 8 let - nejdřív to byly gelovky - jako prvné se tady začly dělat, pak jsem zkusila akryl - ale ten je náročnější na šikovnost a rychlost provedení a mujsí se umět perfektně dělat kvalitním materiálem-jinak je nepřirozený. Je trochu tvrdší a taky víc mechanicky odolný než gel. Ale poslední 2 roky nosím kombinaci akrygel- to je prostě úžasná věc - rychlá modeláž, naprosto přirozený vzhled, trvanlivý, protože míchá obě vlastnosti je pružný a pevný, ale musí se ním umět zacházet - jinými slovy chce to kvalitní nehtařku, která umí všechny typy modeláží a za hodinku dokáže i z nevzhledných a třepivých nehtů udělat kouzelné ruce a při tom není drahá jeko některé pražské salony. Na doplnění chodím po 4 týdnech a nehtíky mi dělají jen a jen radost kdykoliv se na ně podívám - a ta hodinka odpočinku věnovaná rukám se mi bohatě vrací. - podotýkám že opravdu ve všem!

dzulieta*

Mohu se zeptat, kde chodíte k nehtařce? Já jsem si v Praze na Skalce v Tescu nechala udělat nehty a jsou nádherné akrylogelem, protože se mi mojí neopatrností v práci ulomil, tak jsme byla dnes už doma u nás u nehtařky, která dělá jen gelovky a moc se mi to nelíbí. Udělala mi ho nějak nahoru a vůbec úplně to je jiné provedené. Ty co mám z prahy jsou mhnohem hezčí a vypadají pevnější. Taky mi bylo řečeno, že ten způsob není vůbec dobrý, že to nehty po dvou letech zdevastuje, že budou totálně špatné, že mi to jako by rozežere nehty. Tak jak je možné, že Vám to nic nedělá? :o)

eulalie*
hodnocení

0x

Dobrý den. Řekla bych, že akrylové nehty jsou takové ty nepřirozeně vypadající drápy, které si některé ženy lepí na své vlastní nehty.

eulalie- docela mě překvapuje Váš názor na umělé nehty , spíš bych takový názor čekala od nějakého muže. Myslím, že mít pěkné a upravené nehty je fajn, ať už jsou umělé nebo přírodní. :)

eulalie*

Sabrino, ano máte pravdu. Pěkně upravené přírodní nehty jsou hezké. Ovšem ty akrylové, nezlobte se na mě, mně to ale opravdu připadá jako drápy, navíc to nevypadá dvakrát přirozeně. Ovšem- proti gustu žádný dišpustát, že.

cigina*

Dobrý den,

já sama mám akrylové nehty,dělám si je doma sama,krátce střižené,jednoduše upravené,nalakované tělovým nebo růžovým lakem a rozhodně jako drápy nevypadají,

kdo to neví si myslí že jsou mé,přírodní

a mám je proto ,že není čas chodit na gelovky nebo vůbec do studia

a mé nehty jsou slabé a třepivé již od puberty...

já mohu akryl jen doporučit,je na každé ženě jaký si zvolí tvar,délku i barvu konečného nehtu.

hodnocení

0x

elleno- mrkněte na tyto odkazy, snad Vám pomohou :

studiooaza.cz/...

nehtik.cz/...

nehtyshop.cz/...

Nejlépe by bylo udělat si kurz, kde Vás vše naučí...;).

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]