Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, chci se vás zeptat na váš názor...Chci si nechat udělat umělé nehty(moje jsou strašně lámavý) je podle vás lepší gel nebo akryl?...nebo to mám rači nechat?
Já osobně mám už několik let gelové nehty. Vypadají tak nějak přirozeněji, než akrylové. Jeden čas jsem akryl zkoušela, ale nebyla jsem spokojená.
Záleží také na tom, jaké jsou vaše nehty. Na některé je lepší akryl, na jiné gel, záleží na tvaru, na tom, jak nehty namáháte apod.
Zajděte k dobré nehtařce a nechte si poradit, určitě pro vás najde nejlepší variantu.
Já mám ty nehty hlavně hrozně poškozený...roztřepený a věčně je musim mít zastřihnutý úplně nakrátko...což se mi vůbec nelíbí
Tady délka nehraje roli. Já mám svoje nehty asi podobné, jako Vy. Zajedno mi rostou hrozně pomalu a za druhé - věčně se mi natrhávaly ne v tom volném okraji, ale přímo "na mase", nebo jak to mám napsat. Musela jsem vždycky dlouho čekat, než nehet povyrostl, abych ho vůbec mohla ustříhnout. Proto jsem se rozhodla pro nehty umělé. Sice to dost leze do peněz, ale konečně mám nehty, na které se dá podívat.
mám stejné problémy jako jste měla vy...ještě dotaz..kamarádka má gelové a po týdnu už jí půlka odpadá...zkoušela to už u více studii ale všude je to stejne...je v tomhle akryl lepší?
Já má gelové,dělá mi je kamarádka za symbolickou cenu.Jsem spokojená,mně drží.Zvláště ted ,co koupila tipy od jiné firmy,takové úplně celé bílé,super.Nehty vlastní se mi třepily,lámaly a já pracuji rukama,potřebuji mít nehty vpořádku.Navíc je to výborná holka,odcházím od ní s nejen hezkými nehty ,ale i s i popovídáme a zasmějeme se.Jindy se nevídáme.
O akrylových vím jen z doslechu,prý snad lépe drží,ale žloutnou.většinou dělá nehtařka buď ty nebo akryl,málokterá dělá oboje.
Určitě to zkus,většinou už je chceš pak mít stále.
doplněno 04.10.10 18:23:oprava: mám
V tom případě asi není gel pro její nehty vhodný. Také záleží, jaké mají nehtařky materiály, některá si koupí to nejlevnější a pak to takhle dopadá. Ale aby po týdnu měla půlku dole ... jsou tři možnosti : Nekvalitní materiál, nekvalitní práce, nebo neodpovídající nehty. Ať jednou zkusí akryl a bude moci porovnat. Někdo to má naopak - nedrží akryl. Opravdu hodně záleží na nehtech a potom jak hodně je namáháte - voda, chemie, apod.
Ještě dodám, že když někdo bere často antibiotika, nebo hormony-nemyslím antikoncepci, tak se také stává, že gelové nehty nedrží. Bavila jsem se o tom s mojí nehtařkou, že má takové zkušenosti. Jinak souhlasím, že akrylové jsou přirozenější, a mě se přestaly dělat záděry. Dříve jsem to stále ďoubala a při gelovkách mě to nějak nejde. Takže běžte do toho.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.