Nejste přihlášen/a.
Dobrý den chtěla bych se zeptat ohledně odbarvení s černe barvy na blond barvu jedno jakou..
Napiši to tak.. Od narození do nějakých 5let jsem měla vlasy krásně blonďaté a pak se barva změnila na kaštanově hnědou.. a pak od nějakých 13let jsem si je začla barvit a nakonec jsem tedkom skončila v 19letech na černé a chtěla bych zpět blond barvu jak to udělat... nějaké přépravky..
migelina, nedělej to! Neodbarvuj se na světlo! Jsi typ na tmavé vlasy a pleť, výrazné oči a obočí nebudou k blonďatým vlasům fajn. Navíc, strašně rychle ti budou vidět odrosty. A budeš-li vlasy odbarvovat příliš často, zničíš si je. A do délky, kterou máš teď, ti budou dorůstat 3-4 roky.
Když už mocímermo chceš něco udělat, zajdi k drahé kadeřnici a nechej si udělat nějakou hodně tmavou dočervena. Ke kadeřnici proto, protože z běžné se červená velice rychle vymyje. Ale to bys musela rozbít prasátko. Ccca 1.500 kc každých 5-6 týdnů.
Ale ve vlasech, které máš teď vypadáš moc hezky. Opravdu! Kup si raději, za ty prachy, něco na sebe. Sluší ti ty, co máš. Moc!
Pokud smím vyjádřit svůj názor - jste rozhodně tmavý typ, ještě si vás umím představit v nějaké čokoládové barvě vlasů, ale rozhodně ne blond.
Odbarvení určitě nechejte na nějaké odbornici v salonu, nemusíte samozřejmě jít do nejdražšího salonu v Brně. Taky byste potřebovala dát vlasům nějakou formu a tvar - máte je takové nijaké. Sestříhat. Obočí vyškubat. Nahodit jemné líčení, ve kterém byste se cítila dobře. Já už vás úplně vidím...
Ahoj, určitě bych se do toho sama nepouštěla.
Odbarvení vlasů z černé na blond je drastický zákrok, kadeřnice na Vás jistě použije i silnější peroxid - 12%, a ten se musí hlídat, jinak je tu možnost, že by vlasy "uletěly".
Ale třeba moje kamarádka - kadeřnice teď dostala do rukou barvičky Inoa, mezi nimi je i takový přípravek, který neobsahuje peroxid a barvu z vlasů doslova stahuje, vygumuje. Zkuste se na to poptat v nějakých kadeřnictvích, možná je to malinko dražší, ale určitě bezpečnější a ne tak moc do struktury vlasu zasahující zákrok, jako samotné odbarvování
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.