Nejste přihlášen/a.
Ahoj, můžete mi poradit dobrého plastického chirurga z Brna? Chci jí na zvětšení prsou,ale nevím na koho se obrátit. Jde mi hlavně o profesionální přístup a aby mi doktor dokázal dobře poradit.Nějakou vlastní představu mám,ale já pdborník nejsem
Chystám se na tuhle operaci už dlouho nebo spíš na ni už dlouho šetřím,tak bych byla ráda aby to dopadlo skvěle a já se konečně cítila spokojeně.
Betko, možná, že byste měla dát řeč s psychologem a najít důvod své nespokojenosti. Ikdyž budete mít dudy-obludy, šťastná nebudete. To mi věřte! Asi vás naštvu, ale prodělala jsem rakovinu prsu, tak snad mám právo říci- Vykašlete se na to! Buďte ráda, že je máte obě a zdravé.
Úspěch, štěstí, lásku vám život přinese bez ohledu na velikost ňader. Žena, to nejsou jen prsa!
Je to sice skvela odpoved, ale naprosto mimo tema.
Ono jde hlavne o to, ze ne kazdy clovek dokaze takove veci proste neresit. Kdyz se zena kvuli malym, nebo nehezkym prsoum trapi od sveho mladi, nepomuze ani psycholog. osobne mam rad mensi prsa, ale dokazu se vcitit do problemu, ktery muze takova zena mit. Po zdarile operaci, se clovek muze zmenit na 100% k lepsimu. Jeho stav, kdyz se citi jako jiny clovek jde videt i na chovani a radosti. A to je prece dulezite.
Nejlepsi by bylo asi na operaci nejit a najit se pritele, ktery by byl spokojeny s tim co jeho zena ma. Ale prece jen, sebevedomi je nekdy opravdu nizke.
A abych se drzel tematu, nasel jsem nekolik diskuzi na toto tema a mnohokrat je tam zminovano :
Babko, skvělá odpověď. A je to i můj názor. Pokud taková operace není nutná ze zdravotních důvodů, pryč od ní.
Už jsem na světě nějaký ten pátek a můžu do toho taky promluvit.
Procestovali jsme kus světa a pláží, i těch netextilních. A můžu říci, že ženy po takové operaci jsou hodně nápadné, už nepřirozeným tvarem prsou. A na dotek je to znát. Oč je krásnější sebevědomá žena s přírodními tvary.
Osobně taky moc nechápu ženy, které to podstoupí. Rvát si do těla kus igelitu, no potěš, nikdy jsem na to nesahal, ale už jen ta představa se mi hnusí. A vidět to je. Kdysi se mi dostal do ruky test a z 50ti bylo 35 umělých a většina chlapů i ženských to nepoznala na 2-3, jinak to bylo vidět. Operace prsou uznávám jen ze zdravotních důvodů a to jde ve většině případů o zmenšování kvůli zádům a dalším problémům.
Jedna moje příbuzná tohle podstoupila, jestli jí to zvedlo sebevědomí, nevím, ale protože se v příbuzenstvu chlubila svými novými vnadami, nabídla mi, abych si sáhnul. A můžu říci, je to nejen vidět, ale i znát, že to není ono a je tam cizí předmět.
A pak byly i nějaké problémy, protože implantát se začal deformovat, byla nutná reoperace, prostě děs.
Zasahovat jen tak do svého těla je hloupost.
Jistě je to zásah do těla, ale jak psal Masterjoe, když se žena od mládí trápí s lentilkami pod kobercem nebo směšným tvarem, je to cesta jednak ke zkrásnění (ne vždy si ženy nechají udělat trapné pětky), jednak hlavně k troše sebevědomí. Osobně znám slečnu, co je velmi štíhlá, a opravu má jen ty lentilky, prostě jen vytrčené bradavky a nic. Osobně se mi to nelíbí, to prostě nejsou prsa...
Dobré zkušenosti má okolí s panem doktorem Davidem Štěpánem, Brno - Medlánky, zkuste si o něm něco najít. Tedy pokud ještě plastiky provádí
Děkuju za všechny názory. Nemám prakticky žádné prsa a to je ten důvod proč chci na plastiku jít. Vím taky, že prsa nejsou všechno,ale chci si připadat jako ženská.A nějaké mega zvětšení nechci, chci aby to působilo přirozeně, takže dvojky jsou ideální.
Na ty odkazy se podívám, díky. Narazila jsem ještě i na doktora Justana, toho někdo neznáte?
Tak toho neznám. Ale určitě si projděte recenze na netu, kde najdete názory těch, které pan doktor operoval.
Ahoj, tak na konzultaci jdu k tomu panu doktoru Justanovi.Používá anatomické implantáty, které jsou přirozenější.Nechci mít dvě boule,ale chci aby ty prsa vypadaly přirozeně.Navíc má nějaké speciální vycpávky do podrsenky od firmy,která vyrábí i ty implantáty, takže si je člověk může vyzkoušet a vidí, jak by ty prsa po operaci vypadaly a jako velké plus beru to, že jen v minimálních případech dává drény.
Ahoj, ne ještě jsem u něho nebyla.Teď vůbec nestíhám,takže až po novém roce.Teď jsem si ještě zjistila, že justan používá implantáty natrelle, jsou sice dražší,ale kvalitnější.A chci určitě ty anatomické, jsou víc přirozenější.
Zkusím se ještě podívat na toho doktrora Poláka,ale víceméně už jsem rozhodnutá
Ty levnější používá od značky eurosilikon, nevím jestli jsem se to dočetla správně,ale měly by to být původní značka PIP?no jistá si nejsem.Prsa nemám prakticky žádné,sama nevím co mi doporučí. To se uvidí až na té konzultaci.Potom dám určitě vědět
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.