Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Česnek modrý paličák

Od: tazatel* odpovědí: 10 změna:

Poradí někdo, kde se dá ještě sehnat konzumní modrý česnek, samozřejmě český? Děkuji

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

jabraka*
hodnocení

1x

Je vidět,že ti strejda GOOGLE nic neříká.Inzerátů je tam hafo.

obchod.sbazar.cz/...

JABRAKA

Jabrako,díky za radu. Včera jsem kupovala 1 kg česneku za 208 kč .

dzoui*
hodnocení

0x

nejlépe přímo od pěstitelů zahrádkářů :)

hodnocení

0x

Na trhu. 15 kč za palici. *hej*

buss
hodnocení

0x

Pokud někdo nezná přímo konkrétního pěstitele, tak by musel udělat to co můžeš ty, prohledat int.

jabraka*

Čau bussi,byl jsem první.

JABRAKA

myse*

na spoustě místech ted probíhají farmářské trhy. dá se tam sehnat místní produkce -zkuste se podívat tam...

stracena*
hodnocení

0x

Jestli jste z Prahy, tak Obchodní centrum na Chodově, před vchodem, přímo od pěstitele. Stracena

mrkva*
hodnocení

0x

Je to obtížné, ale třeba na tržišti. Ale pozor, mnozí trhovci používají fígle, třeba mají napsáno "domácí česnek" , ale přitom je to domácí česnek z číny. Nebo mají napsáno paličák, ale je to čínský paličák.

lidus*
hodnocení

0x

Tuto neděli jsou farmářské trhy Brno-Bystrc a pokud je to pravda tak česnek modrý paličák za 100kč./ 1kg. Já koupila modrý paličák z výpěstků zemědělské školy za 60kč/kg. pravda prodaný byl za dvě hodiny prodeje a max. na osobu byla 3kg.

doplněno 03.10.10 18:32:

Prvně jsem navštívila farmářské trhy a jsem nadšená, mimo krásné zeleniny také domácí zabíjačka, klobásy, paštika, sýr. Super jen doporučuji. Vše ochutnáte než nakoupíte.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]