Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, chtěla jsem jít na obarvení řas, a tak mě napadlo jestli byste něco užitečného nevěděli
Chtěla bych se zeptat jak je to s účinností? Jak dlouho barva na řasách vydrží? A také jestli to nemá nějaké nevýhody.. Moc děkuji za odpověď ![]()
Chodívala jsem na barvení řas, ale že by to bylo nějak pronikavě poznat, to ne. Nikdy mi řasy nevypadaly ani jsem nedostala zánět spojivek, všechno v pohodě, ale jak šel čas (hlavně po revoluci), stala se z kosmetiček jakási zvláštní sorta lidí, kteří chodí v kostýmkách a objednávají i na barvení řas tak, že Vás pozvou "mezi 15:00 a 16:00", což v praxi znamenalo být tam pokud možno před třetí a způsobně čekat do za pět minut 4... vykašlala jsem se na to a jsem spokojená s řasenkami.
doplněno 30.09.10 19:57:Barva vydrží, dokud řasy neodrostou - měla jsem pocit, že tak měsíc.
Souhlas. Barva nevydrží dlouho - cca měsíc. Jeden čas jsem chodila i na trvalou na řasy - poté následoval zánět spojivek spolu s nevolností - fuj, ten ... odér...
V dnešní době je na výběr tolik druhů řasenek, že se v nich kolikrát nevyznám...na delší, na krátké, na zahuštění, na prodloužení, na výraznější pohled, na větší objem... a připadají mi všechny stejné ...![]()
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.