Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, chtěla jsem jít na obarvení řas, a tak mě napadlo jestli byste něco užitečného nevěděli Chtěla bych se zeptat jak je to s účinností? Jak dlouho barva na řasách vydrží? A také jestli to nemá nějaké nevýhody.. Moc děkuji za odpověď
Chodívala jsem na barvení řas, ale že by to bylo nějak pronikavě poznat, to ne. Nikdy mi řasy nevypadaly ani jsem nedostala zánět spojivek, všechno v pohodě, ale jak šel čas (hlavně po revoluci), stala se z kosmetiček jakási zvláštní sorta lidí, kteří chodí v kostýmkách a objednávají i na barvení řas tak, že Vás pozvou "mezi 15:00 a 16:00", což v praxi znamenalo být tam pokud možno před třetí a způsobně čekat do za pět minut 4... vykašlala jsem se na to a jsem spokojená s řasenkami.
doplněno 30.09.10 19:57:Barva vydrží, dokud řasy neodrostou - měla jsem pocit, že tak měsíc.
Souhlas. Barva nevydrží dlouho - cca měsíc. Jeden čas jsem chodila i na trvalou na řasy - poté následoval zánět spojivek spolu s nevolností - fuj, ten ... odér...
V dnešní době je na výběr tolik druhů řasenek, že se v nich kolikrát nevyznám...na delší, na krátké, na zahuštění, na prodloužení, na výraznější pohled, na větší objem... a připadají mi všechny stejné ...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.