Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak způsobit rozchod

Od: zuzka007 odpovědí: 10 změna:

Zdravím,chtěla jsem vás poprosit o radu.Moje sestra,která se mnou dva roky nemluví protože jsem udělala obrovskou chybu a ona mi to dodnes neodpustila,se hodlá vdát.Její nastávající je arogantní o 15let starší týpek,který jí podvádí kudy chodí.Ona má strašně nízké sebevědomí,je důvěřivá,už jsou spolu tři roky a i když se vždycky o těch nevěrách dozví,rozhodne se mu dát novou šanci.Vím že mi ted všichni budete psát at se do toho nepletu,je to její život a asi se milují když se chtějí brát,ale věřte mi že tohle bude její životní tragédie.Prosím všechny o jakoukoliv radu,jak způsobit rozchod těch dvou.On se jí bude držet zuby nehty,protože ho Marta živí,doma na něho denně čeká s večeří,nedělá problémy atd.Marta na mě nedá,nechce mě ani vidět a rodiče nemáme,chci aby byla štastná a zabránit svatbě je jediný důvod.Poradíte mi prosím?Už tisíckrát jsem se jí snažila omluvit,v klidu jí vše vysvětlit ale nekomunikuje.Děkuju

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hop®
hodnocení

2x

Veškeré Vaše aktivity se nakonec obrátí proti Vám. A bude to spravedlivé!

Jojo, kruta pravda..

pb®
hodnocení

1x

Napada me jediny zpusob, kvuli kteremu by se na Vas sestra nezlobila. Musel by se najit vhodnejsi partner, ktery by se o sestru uchazel. To co popisujete se mi nelibi, jednou se z toho muze vyklubat domaci nasili. Nevim co jste sestre provedla a jestli se to da odpustit. Byt Vami pokusila bych se ssestrou usmirit, rict ji ze jeji partner se Vam nelibi a proc, ale ze jeji vyber budete respektovat a pokud by nekdy potrebovala pomoct, ze se na Vas muze kdykolik obratit. I pres antipatie k priteli se k nemu chovat slusne bez ustepacnych poznamek.

hodnocení

0x

Vždyť Vy dobře víte, co Vám poradíme - a je to tak: nepleťte se do toho. Nejstrašnější co může být jsou nevyžádané rady, byť sebelépe míněné. I kdyby se Vám podařilo je nějak oddělit, sestra by Vám to nikdy neodpustila, protože jste zhatila její životní štěstí.

Jediné, co můžete udělat, je nechat sestru, aby si nabila ústa, a pak být nablízku, když bude potřebovat spřízněnou duši. A možná si je ani nenabije: do vztahu dvou lidí nikdo třetí nevidí. Mám doma zářný příklad: moje maminka byla zvyklá na úplně jiný způsob života než jaký vedu já s manželem, takže mě neustále lituje a občas řekne, že ona by s takovým chlapem nevydržela. Mně je s ním dobře, jsme spolu ve shodě už víc než 25 let a za nikoho bych neměnila.

pepane*

Natočte sestře jejího miláčka při záletech.Nějaký důkaz.Třeba pak pochopí.;)

doplněno 29.09.10 19:20:

Promiňte, ale to je slepice.

zuzka007
hodnocení

Ona to ví.Vždycky to překousne,nechce ho ztratit.Má pocit že by o ní nikdo jinej nezakopl:(

eulalie*
hodnocení

0x

Dobrý večer, Zuzko. Proč chcete způsobit rozchod? Protože si Vaše sestra bere toho nesprávného? Ale to je jen z Vašeho pohledu. Ona přeci ví, že jí nastávající ženich zahýbá, ale přesto všechno ho chce. Asi byste se neměla do toho plést, i když víte, že Vaše sestra nebude asi moc v manželství šťastná. Víte, i kdyby se Vám náhodou podařilo ten rozchod způsobit, věřte, že se sestře nezavděčíte. Ona asi moc po svatbě touží. Možná by bylo lepší, aby sama poznala, jakou chybu udělala, a pak se může stát, že se z té chyby dokáže poučit. Ale tím, že sestru s budoucím manželem už nyní rozdělíte, tak věci nepomůžete. Sestra může celý život v sobě nést pocit, že mohla být dobře vdaná, a místo toho je opuštěná, smutná ženská. To opravdu chcete? Někdy je lepší, když si člověk na své chyby přijde sám, třeba i za cenu veliké bolesti. Vaší sestře by se lehce po tom tak Vámi touženém rozchodu mohlo lehce stát, že bude životem plout nadosmrti sama. Tohle jí přejete?

lidus*
hodnocení

0x

Nezlobte se ale po životě sestry vám nic není. Před 30ti lety jsem si vzala kluka co se mé rodině nijak zvláště nelíbil a já té jeho už vůbec ne a jsme spolu šťastni. A to, že má od vždycky kladný vztah k ženám je jen a jen naše věc.

obrist
hodnocení

0x

To by mě zajímalo, jak sestra vypadá,když si nevěří, že by o ni měl ještě někdo zájem...

Ono je jedno jak vypada..můze to byt seredka ale i modelka...vsechno je to nakonec o psychice..

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]