Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Barva na vlasy - jak ji dostat z kůže?

Od: nini* odpovědí: 7 změna:

Ahoooj! Nemáte někdo recept jak dostat barvu na vlasy z kůže? Barvím se sama a mám to snad všude:)

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

marenka*
hodnocení

0x

Mě vždycky pomáhá houbička na nádobí, když to nejde tak tou hrubší stranou a hodně namydlit. ;)

doplněno 26.09.10 15:50:

Až se budete barvit znova, tak doporučují namazat si kůži okolo vlasů krémem, pak to jde prý lépe dolů. Já jsem lenoch, tak to pak drhnu, jak jsem napsala. *hi*

wrtulka*
hodnocení

0x

Dobrý den,

já většinou barvu z obličeje nebo rukou dostávám pomocí odličovacích tampónů plus odlič. mlíko nebo tak.. Docela to jde..

Ale ten trik že si obličej v místech kde člověk předpokládá že se zamaže natře krémem před samotným barvením znám, pomáhá to!

kamila*
hodnocení

0x

Jak už bylo řečeno výše - pomáhá tampon s pleťovým mlékem nebo mastný krém. Na tmavou barvu, kdy už vše zklamalo jsem použila peeling a funguje to taky:)

kvetinka*
hodnocení

0x

Trochu mi pomůže klasický odlakovač na nehty. Používám z Avonu, ten není tak drastický. A poté ošetřit krémem. k.

hodnocení

0x

Ten krém a mléko pomáhá, a po zašpinění citr. šťáva a odličovací mléko. A vzadu na krku si to potírám tamponkem namočeným v Alpě, je to i zároveň masáž chladící na krční páteř. Je v tom líh a jde to dobře dolů.

jajaja*
hodnocení

0x

Ahojky,barvu z kúže dostanete peroxidem koupeným v lékarně za cca 25-30Kč.Peroxid na tamponek a setřít.Pokud chcete předejít ,aby jste to měla barvu na kůži,natřete si kontury před barvením mastným krémem,stačí indulona nebo jakýkoliv krém na ruce.Dozadu si nevidíte,at Vám to natře kamarádka a během působení barvy můžete poklábosit...Za čas se to naučíte sama,tak jak jste se naučila se barvit...

jajaja*
hodnocení

0x

Omlouvám se,ještě jsem zapomněla,toho krému to chce větší vrstvu,klidně at je to bílé.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]