Mě vždycky pomáhá houbička na nádobí, když to nejde tak tou hrubší stranou a hodně namydlit.
doplněno 26.09.10 15:50:
Až se budete barvit znova, tak doporučují namazat si kůži okolo vlasů krémem, pak to jde prý lépe dolů. Já jsem lenoch, tak to pak drhnu, jak jsem napsala.
Jak už bylo řečeno výše - pomáhá tampon s pleťovým mlékem nebo mastný krém. Na tmavou barvu, kdy už vše zklamalo jsem použila peeling a funguje to taky
Ten krém a mléko pomáhá, a po zašpinění citr. šťáva a odličovací mléko. A vzadu na krku si to potírám tamponkem namočeným v Alpě, je to i zároveň masáž chladící na krční páteř. Je v tom líh a jde to dobře dolů.
Ahojky,barvu z kúže dostanete peroxidem koupeným v lékarně za cca 25-30Kč.Peroxid na tamponek a setřít.Pokud chcete předejít ,aby jste to měla barvu na kůži,natřete si kontury před barvením mastným krémem,stačí indulona nebo jakýkoliv krém na ruce.Dozadu si nevidíte,at Vám to natře kamarádka a během působení barvy můžete poklábosit...Za čas se to naučíte sama,tak jak jste se naučila se barvit...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.