Nejste přihlášen/a.
Pícháš jako ježek a nemůžeš slyšet pravdu. Zapracuj na sobě v nehtech i v češtině.
K Tvé otázce:
1/ Vidím pořádné hrubky dvě: Chceš mýt dlouhé nehty, to jako že si je chceš umývat? Pokud je chceš MÍT, jako VLASTNIT, vždycky měkké I.
Vyrostli mi /kdo, co - NEHTY/ Rod mužský, neživotný, vzor HRAD. Tedy VYROSTLY MI.
Pak tam je ještě chyba v interpunkci.
Tolik tedy k těm chybám, na které se ptáš. měla bys je ale vidět sama.
2/ Kousala jsem si nehty zhruba do 15 let. Měla jsem prsty jako paličky, ale dobře se mi s tím hmataly akordy na kytaře. Jinak to bylo ošklivé. V té době nebyly žádné gelové nehty, ani speciální laky proti kousání.
Pomohla silná vůle. Začala jsem chodit do tanečních, upravená, učesaná, navoněná - ale ty nehty - hrůza!Když jsem viděla krásné dlouhé nehtíky ostatních děvčat, řekla jsem si prostě, že dál už ne. Zpočátku to šlo špatně. Trvalo dlouho, než zmučené nehty dorostly a i pak jsem asi 3 x selhala a zase je oholila. Většinou před písemkou z matiky - zapracovala nervozita.
Ale snažila jsem se dál a když jsem se vdávala, už jsem měla opravdu pěkné ruce s delšími nehty. Nekoušu si je dodnes. Možná i proto, že dneska by to kousání nehty vydržely, ale nevydržel by to můj chrup. Tím jsem si jistá. :D Jaga.
Tak Ti přeji hodně pevné vůle v tom kousání i v té češtině. Pokud vydržíš, bude z Tebe jistě docela prima děvče.
no to je těžké já to měla vždy z nervozity. poté mi pomohlo že když už jsem konečně vydržela a nechala si narůst delší nehty určila jsem si jeden který jsem si mohla okousat( třeba malíček) ten byl samozřejmě pohledově nejošklivější a postupem času jsem přestala kousat i jeho abych měla přeci hezké všechny, je to běh na dlouhou trať ale tohle mi pomohlo
Ahoj, v drogerii si kup lak na nehty proti okusu nehtů. Myslím, že je dělá Miss Sporty. Snad Ti to pomůže. A neděláš to třeba z nervozity před zkouškou ve škole. Pak by bylo dobré zapracovat na sobě, uvědomit si to, zakázat si to a prostě to nedělat! Je to těžké, ale jde. ( vlastní zkušenost z dob studiaa).
Ahoj. Kris, je to zlozvyk a je třeba se ho odnaučit a mít silnou vůli. Vyzkoušej průhledný lak na nehty (koustat nebudeš, je hořký). Koupíš v drogeriích nebo i v lékárně a cenově je dostupný. Za pokus to stojí. Víc info zde:
Jedna babská rada je, namočit ruce do pepřové vody. Nehty by Ti též neměly potom chutnat. ..Vyzkoušej, zda něco na Tebe zabere. Zbavit se zlozvyku někdy trvá delší čas prostě...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.