Nejste přihlášen/a.
Jak mi nehty rychleji vyrostou? Když mi naroustou tak se mi vždy zlomí . Co stím má dělat?
Rychlost růstu nehtů pravděpodobně moc ovlivnit nejde. Nadměrná lámavost je způsobena nedostatkem některých stopových prvků ve stravě, lze ji dorovnat některými podpůrnými "léky"s obsahem těchto stopových prvků. Myslím, že v tomto případě je nedostatek zinku, ale určitě poradí v lékárně.
doplněno 25.09.10 13:39:Tak asi nejenom zinek, orientačně můžete mrknout na toto:
Myslím, že rychlost růstu nijak neovlivníte. To samé s vlasy - někomu rostou rychle, někomu pomalu. Mně například nehty i vlasy rostou strašně pomalu, třeba nehty na nohou - ty stříhám tak čtyřikrát, pětkrát za rok. Opravdu! Narozdíl od mé tchýně, která je musí stříhat každý týden, jinak jí jsou malé boty ...
Už se to tu mockrát uvádělo - mám i velmi dobrou osobní zkušenost - BIOSIL PLUS, koupíte ho v každé lékárně, stojí kolem 60,- Kč, jedno balení vystačí skoro na 2 měsíce, užívá se 1 denně a za 3 měsíce nestačíte žasnout. Krásné pevné nehty.
Tak možná Váš problém s nehty je v něčem jiném, než co lze napravit minerály obsaženými v Biosilu . Moje křehké nehty se po pár týdnech užívání výrazně posílily a ztvrdly, jediný problém je v tom, že jsem lajdák a nevydržím užívat dlouhodobě. Vždycky se po 3 měsících nadchnu z krásných nehtů a "usnu na vavřínech". A až ty posílené odrostou, zase se mi to začne štěpit a lámat
Dobrý den,
já už jsem vyzkoušela kdeco na padání vlasů a jsem teď spokojená s Dermaxem. Mimo zlepšení kvality a růstu vlasů mám i "železné" nehty. Vždycky jsem je stříhala nakrátko, protože delší se mi hned lámaly, třepily. Teď mám krásné dlouhé nehtíky. Zrovna včera jsem si koupila nové balení, stálo 180 Kč, 60 tobolek. Tak snad to pomůže.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.