Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Místo osvěžovače aviváž

Od: lindaf* odpovědí: 4 změna:

Dobrý de, chtěla bych se zeptat, Já nesnáším takové ty osvěžovače vzduchu do zásuvky krom toho asi to není dvakrát zdravé a tak jsem se chtěla zeptat (protože to docela voní, ráda vyvětrám a pak navoním, třeba když přijde návštěva tak je to fajn) jaký je váš názor na to, místo osvěžovače do zásuvky postříkat sem tam záclony naředěnou aviváží? Nebo vůbec tak stříknout do vzduchu řekněme 1ku3 s vodou? nebo 1ku2. Děkuju za názory

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

mowla*
hodnocení

2x

A co tě láká k používání chemických pachů?

Proč na provonění bytu - když už tedy nějaké potřebuješ, nepoužiješ bylinky nebo koření?

hodnocení

0x

Docela prima je nechat na sporáku pomalu vařit slupky z pomerančů a citrónů. Krásně to provoní celý byt. Jinak se dávají také vůně do vysavačů, při luxování to pak provoní místnosti.

Nicméně já mám nejraději aromalampy, když se takhle teď v zimě brzy stmívá, zapálím si aromalampu, nakapu 15 kapek eukalyptu nebo levandule - no a nádherně mi to tu všude voní. Čajová svíčka vydrží něco přes 4 hodiny, takže zapaluji po páté hodině, a vydrží mi to, než jdu spát...

janna*

tak tohle urcite otestuji ty pomerance dobry napad:D

lidus*
hodnocení

0x

Velmi se mi osvědčilo dát do malých krabiček voňavý prášek na praní, když přijedu na chalupu je krásně voňavá. V bytě voním levandulí nebo vanilkou a to ve sprey nebo mám levanduli zavěšenou kytku garnyže (ta podle mě ale voní nedlouho). Pokud potřebujete rychle navonět byt tak dejte na radiátor ručník namočený v aviváži.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]