Nejste přihlášen/a.
Zdravím . Dnes jsem si chtěl koupit nějaké dobré víno. Tak sem si v bille koupil Cabernet Saviňon za cca 80kč.Na přední etiketě je ještě napsáno CHile.Ale na zadní je napsáno-země původu chile.A navíc -Vinné sklepy Roztoky sro, provozovna arch.sklepy Bořetice. Tak a teď nevím , zda jsem si koupil víno z Chile a nebo z Bořetic? Může mě to někdo vysvětlit?
No když jsem byl na jižní moravě ve sklípku, tak mi majitel říkal toto. Jdete do marketu a vidíte tam víno vypěstované v ČR za 80,- a víno vypěstované v Chile za 80,-. Vy jste ten který si koupil Chile. A jeho otázka? Jak moc může být kvalitní to víno z Chile, když i s dopravou stojí 80,-. Myslím si že něco pravdy v tom bude. Proto raději kupuji vína česká, než zahraniční. I naše vína jsou výborná.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.