Nejste přihlášen/a.
Dobry den,uvazuji koupit roboticky vysavac.Mate nekdo zkusenosti?Diky za kazdy nazor.
Dobrý den,
sice nejsem majitelem tohoto vysavače, ale měl jsem možnost si ho prohlédnout a vyzkoušet.
Jednalo se o model, který stál cca 11 000 Kč. Použit byl na koberec, ve firemní prodejně.
Po spuštění začal jezdit, s tím, že se postupně učil prostředí, kde je jaká překážka a také, kde už vysál.
Přibalena byla i "viruální zeď", kterou bylo možno rozdělit daný prostor např. na polovinu.
Po čase vysávání došlo k vybití baterie, přičemž vysavač automaticky zajel do "dokovací" chcete-li nabíjecí stanice.
U tohoto modelu byly také čidla proti pádu ze schodů, což je docela užitečná vlastnost.
Měl jsem z něj vcelku pozitivní dojem, nicméně jedná se o stroj pouze na baterii tudíž nemůžete chtít zázračnou "sací sílu".
Toť můj názor, nějaký majitel, který ho používá dlouhodobě bude mít možná detailnější info.
S pozdravem
Drich
má ho sousedka, je nadšena a nelituje investice - to mi stačí Důležitý je však výběr výrobce i modelu!
jsem majitelem iRoomba, je to bomba pomocník, vysává dlažbu i koberce naprosto dokonale, rychle a hlavně často, nenechám ho přeci zahálet, po půl roce přestal pracovat, servis si ho druhý den po nahlášení odvezl, během týdne opravil a přivezl, ted už zase maká, hlasitý je asi jako klasický vysavač, nebo spíše méně...je mi jasný, že už se ke klasice nikdy nevrátím
Mám ho doma (iRobot Roomba) a jsem spokojen. Zvládá koberce, lino i plovoučku. Nábytek mu nevadí - když je na nožičkách, uklidí pod ním, když není, tak jej objede. Problém má jen, když náš retriever začně měnit srst - musíte častěji čistit kartáče.
Pár osobních postřehů.
Máte-li možnost, objednejte si jej ze zámoří. Koupil jsem ho před dvěma lety v USA a přišel na poloviční cenu co zde (i s dopravou).
Pokud vysáváte matice či kulečníkové koule jako Horst Fuchs, tak si raději kupte klasický.
V případě, že si jej pořídíte, nechte jej v nabíječce neustále (pokud zrovna neluxuje), jinak dochází k postupné degradaci baterie a už toho neuklidí tolik co dřív.
Uz som bol rozhodnuty kupit Rombu, alebo model od Samsung.Objavil som ale nieco, co je naozaj inteligentne a nebeha splasene po miestnosti, niekolkokrat po tom istom mieste. Moja volba je jasna a myslim, ze pockat na tento robot sa oplati. No ale posudte sami.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.