Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Roboticky vysavac - mate zkusenost?

Od: luck* odpovědí: 9 změna:

Dobry den,uvazuji koupit roboticky vysavac.Mate nekdo zkusenosti?Diky za kazdy nazor.

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

drich*
hodnocení

0x

Dobrý den,

sice nejsem majitelem tohoto vysavače, ale měl jsem možnost si ho prohlédnout a vyzkoušet.

Jednalo se o model, který stál cca 11 000 Kč. Použit byl na koberec, ve firemní prodejně.

Po spuštění začal jezdit, s tím, že se postupně učil prostředí, kde je jaká překážka a také, kde už vysál.

Přibalena byla i "viruální zeď", kterou bylo možno rozdělit daný prostor např. na polovinu.

Po čase vysávání došlo k vybití baterie, přičemž vysavač automaticky zajel do "dokovací" chcete-li nabíjecí stanice.

U tohoto modelu byly také čidla proti pádu ze schodů, což je docela užitečná vlastnost.

Měl jsem z něj vcelku pozitivní dojem, nicméně jedná se o stroj pouze na baterii tudíž nemůžete chtít zázračnou "sací sílu".

Toť můj názor, nějaký majitel, který ho používá dlouhodobě bude mít možná detailnější info.

S pozdravem

Drich

sebod*
hodnocení

0x

Neteř ho má. Asi tak - jestli máte větší byt a jste pracovně vytížená, tak má význam ho koupit. Je příjemné se vrátit večer do bytu, kde je vyluxováno. *ua* A v leckeré rodině tak odpadnou neustálé hádky, kdo bude luxovat*cert*

ewa*
hodnocení

0x

Sice ho nemám,ale můj názor je,že se hodí do velkých prostor s podlahou bez koberců a s minimem nábytku.

hodnocení

0x

má ho sousedka, je nadšena a nelituje investice - to mi stačí :) Důležitý je však výběr výrobce i modelu!

tozinek*

jsem majitelem iRoomba, je to bomba pomocník, vysává dlažbu i koberce naprosto dokonale, rychle a hlavně často, nenechám ho přeci zahálet, po půl roce přestal pracovat, servis si ho druhý den po nahlášení odvezl, během týdne opravil a přivezl, ted už zase maká, hlasitý je asi jako klasický vysavač, nebo spíše méně...je mi jasný, že už se ke klasice nikdy nevrátím*tanec*

hodnocení

0x

Mám ho doma (iRobot Roomba) a jsem spokojen. Zvládá koberce, lino i plovoučku. Nábytek mu nevadí - když je na nožičkách, uklidí pod ním, když není, tak jej objede. Problém má jen, když náš retriever začně měnit srst - musíte častěji čistit kartáče.

Pár osobních postřehů.

Máte-li možnost, objednejte si jej ze zámoří. Koupil jsem ho před dvěma lety v USA a přišel na poloviční cenu co zde (i s dopravou).

Pokud vysáváte matice či kulečníkové koule jako Horst Fuchs, tak si raději kupte klasický.

V případě, že si jej pořídíte, nechte jej v nabíječce neustále (pokud zrovna neluxuje), jinak dochází k postupné degradaci baterie a už toho neuklidí tolik co dřív.

tozinek*

můžu se zeptat, jak je to se záruční opravou, když ho koupíte v USA? Máte zkušenost? taky jsem o tom přemýšlel, pak se ale zalekl a koupil raději v čr. Díky.T.

hodnocení

0x

Uz som bol rozhodnuty kupit Rombu, alebo model od Samsung.Objavil som ale nieco, co je naozaj inteligentne a nebeha splasene po miestnosti, niekolkokrat po tom istom mieste. Moja volba je jasna a myslim, ze pockat na tento robot sa oplati. No ale posudte sami.

tozinek*

yes, vypadá to velmi efektně, souhlas...

ale: je otázka, jak se bude chovat ve více zastavěné místnosti, takhle se vypořádává pouze s jednou židlí...a ve finále je důležitý, jestli pořádně vyluxuje a nebo néééé, což iroomba yes.T.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]