Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, svoje vlasy mám hnědé,odjkaživa v nich mám melír..Bohužel,mě to omrzelo..Blond mi sluší,proto jsem se rozhodla obarvit se celá na blond..Má to samozřejmě háček..Nejdříve bych šla ke kadeřnici aby mě obarvila a pak bych se s ní chtěla poradit jaký odstín a barvu si mám koupit na dobarvování odrostů..Ty si chci dobarvovat sama,nemám čas ani peníze chodit pořád ke kadeřnici.Máte s tím někdo zkušenosti?Prosím )
Už mám dost dlouho blond vlasy, používám barvu Schwartzkopf, nevím jestli je to dobře napsané, ale i od jiných firem. Nejvíc jsem se barvila barvou slonová kost, ale pak mi přišla světlá a vyměnila jsem ji za tmavší, zkusila jsem snad všechny do blond. V poslední době se mi zdálo, a i kadeřnice mi řekla, že to mám moc žluté, a že se to nenosí, a obarvila mě ona. Je to taková béžová barva, je moc pěkná, ale na takovou jsem nikdy nenarazila, prý jí mají jen u kadeřnice. Vždycky prostě nějakou barvu vyberu a nabarvím se, ke kadeřnici se chodím jen ostříhat. Celá tuba mě vyjde na 2x.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.