Nejste přihlášen/a.
Mám v plánu udělat kuřecí řízky v trojobalu s lupínkama..Slyšela jsem o tom,ale neznám nikoho,kdo to už dělal.A nevím jak přesně ty lupínky použít.Tak prosím o radu kuchařinky,která s tímto máte zkušenost.Děkuju.
Jj, to mi taky vadilo. Hlavně jsem měla lupínky dřív hotové, než maso, takže byly nahořklé. Kde udělali soudruzi v NDR chybu?
Ach tak... díky moc, vyzkouším.
Lupínky rozdrtit válečkem, s celými to nejde. Nemíchat se strouhankou. Bude to chutnat jako z KFC.
Děkuju všem za tipy.Takže rozdrtit,ale ne zas moc líbí se mi tam i ta semínka
jsem zvědavá,jakou to bude mít chuť.Ještě jednou díky!
Loni na Vánoce jsem se jala na Štědrý večer obalovat řízky a ryby a zjistila jsem, že nemám dost strouhanky,ale zato půlkilový pytel lupínků. Byla to sice z nouze ctnost, ale nebylo to špatné.
Tady: www.mujplan.cz/po/... mám postup na obalování v Cornflakes, je to sice květák, ale doporučuji vyzkoušet je to moc dobré.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.