Nejste přihlášen/a.
Nastrouhala jsem si brambory na bramborák, ale budu je dělat asi až za hoďku- zapomněla jsem , co se tam dá přidat, aby nečernaly. Nevíte někdo?
Já bych tam nic nelila. Bramborák se osmaží tak, jako tak. Tmavší těsto nemá na chuť bramboráku vliv. PT /stařenka/
To mlíko tomu neublíží, dokonce to je možná i jemnější, babička si u nás bramboráky hrozně pochvalovala. Jednou jsem dostala v restauraci tmavý bramborák a když pak přišel číšník pro talíř, tak jsem mu řekla, ať vyřídí kuchaři fígl s mlékem. Vypadalo to divně.
Taky si myslím, že tmavý bramborák nevypadá moc pěkně, ikdyž na chuť určitě vliv nemá... Dala jsem mlíčko a zatím super
.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.