Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, občas něco tvořím vlastníma rukama a napadlo mě, že bych to mohla sem tam prodat. Jaký máte názor na takové ty handmade portály, kde se člověk přihlásí a pak tam své zboží prodává. Mi to prijde jako hodně přeplácané, že tam už prodává dost lidí a to moje zboží tam zapadne. Nebylo by lepší si otevřít vlastní internetový obchod? Děkuji předem za odpovědi.
Kolik toho vytvoříš?
Problém nových netových obchodů je v tom, že mají málo ´návštěvníků´ - málo potenciálních kupců - tudíž toho moc neprodají... Navíc obchod, kde se něco na prodej objeví "občas", si klientelu asi ani nenajde...
Pokud občas něco vytvoříš, prodávej to na už zavedených webech - máš tam mnohem větší šanci prodat, než na webu novém...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.