Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Deichmann Hradec Králové

Od: sebod* odpovědí: 8 změna:

prosím, prosím *modla* kde je v Hradci Králové prodejna obuvi Deichmann. Děkuji:)

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hanher*
hodnocení

3x

Je v OC Atrium, viz:

deichmann-obuv.cz/...

doplněno 03.09.10 21:23:

Kamarádka měla pravdu:

maps.google.cz/...

doplněno 03.09.10 21:24:

Když by odkaz nešel:

http://jdem.cz/g99q5

lidka*
hodnocení

2x

Já si myslím , že v HK je prodejna - koukni se mnou sebod, je to v přízemí:

ocatrium.amadeus-real.cz/...

Mají v ČR 70 prodejen, bylo by divné, kdyby nebyla v HK. *nevi* Nikdy jsem se nepřela se strýcem, ale nyní musím. *tuc* Našla jsem to i pod Daichmannem (bylo to i s mapkou HK), ale když jsem to vložila do odpovědi, tak mi to hodilo obecnou chybu a šlus! *bum*Tak jsem ti našla jiný odkaz. *placni*

sebod*
hodnocení

Tak to bude kamarádčin manžel mít radost *smich*. Ona si usmyslela, že CHCE a CHCE od Deichmanna nějaký boty. A on chtěl jet zítra na hory. Místo toho musí do Hradce *zed*. Já vám děvčata dávám bodík *palec*, kamarádčin manžel vás proklíná *cert**bum**haha*.

Kámoška tady u mě seděla na internetu a hledala nějaký odkaz na tu prodejnu. Pořád nic nemohla najít , něco jako u Lidky. Tak já jim povídám, dáme to na Poraďte a za chvilku víme pravdu. *ua*. Nezklamaly jste *slunce*

ar*
hodnocení

2x

Tada Sebi , číhni lokola.cz/...

Kdyby ses tam vlítla kouknout pěšky tak to zjistíš a seš za hoďku zpátky doma. *smich* Co by kamenem dohodil (a);)

doplněno 03.09.10 21:57:

Mají tam fajn otevírací dobu. *smich*

sebod*
hodnocení

Are. Ty teď snad děláš do všeho. Do aut, do rybiček, do bot *haha*. S velkým přemáháním a skřípěním zubů jsem Ti musela dát bodík *zed*.

doplněno 03.09.10 22:05:

Teď jsem teprve koukla na tu otevírací dobu. Nemá chybu, Tak to jestli se tam ta kámoška zítra vypraví a bude zavřeno, tak to u nich vidím na rod. válku *cert*

ar*

Tak rybičky mě držej od dětství ,auta od puberty (zatím ještě nepřešla) no a boty na ty se budu muset zaměřit, páč zase křápla nějaká ropná věž tak kdyby moc podražilo.*smich*

Jinak díky

hodnocení

0x

Není tam... *nevi*
akcniceny.cz/...

sebod*
hodnocení

Kamarádka mi tvrdí, že je naproti Tescu (bývalý Prior). *zed*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]