Nejste přihlášen/a.
Dobrý podvečer, chtěla bych si koupit zimní kabát. Široký, černý, nepříliš dlouhý, aby se dobře hodil ke kalhotům. Kožešinka kolem límce a rukávů by potěšila.
Známá si koupila velice krásný, ovšem v Kudowy Zdróji. Prý byl veliký výběr, ani nevěděla, kterýsi vybrat. Když jsem říkala, že si tam zajedu, zrazovala mě, abych to nechala až na příští začátek zimy. Teď prý už spíš nabízejí jarní zboží, v zimních kabátech prý už takový výběr není.
Proto bych chtěla poprosit někoho, kdo tam pravidelně jezdívá, i touto dobou, aby mi poradil, zda jsou tam ještě teď po Vánocích kabáty k sehnání. Nebo zda je opravdu lepší počkat zhruba do října.
Podle plánování na netu je pro mě jedna cesta rovných 80 km, proto bych nerada jela naprázdno. Děkuji za rady, zvláště těm, kteří tam často jezdí. Jaga.
Zdravím,
rád bych pomohl, na Chudobu (místní název Kudowy Zdroj z dob, kdy KZ byla česká) to mám cca 4km, ale problém je, že se v hadrech vůbec, ale vůbec nevyznám
Tak na co čekáte? Tak tam dojeďte, uvidíte něco jako kabát a vyfotíte to a pošlete to sem a my tady ohodnotíme, zdali do toho má kolegyňka jít, nebo ne
teď jste mne teda rozesmála - ale vaši reakci chápu - jste ženská. Umíte si představit, jak já jako chlap, v textilu se vůbec neorientující, půjdu někde hledat jestli a jaký tam mají kabáty? Kdybych měl s sebou ženský doprovod (tu možnost nemám) tak klidně, ale takhle? Skoro 15 let jsem tam nebyl - za hranice jsem jezdil pouze "na čáru" pro benzin, co tam taky jinak - hadry, nábytek a jídlo není nic pro mě, vůbec se tam neorientuju a polsky taky neumím.
To je něco podobnýho jako když vás pošlu do obchodu podívat se jaký tam mají třeba vrtačky nebo soustruhy...
Bacha, já mám svou vlastní vrtačku ...no dobře, jenom aku, potřebuju mít pocit, že mám na nářadím převahu, a to nad pořádnou vrtačkou fakt nemám.
A jsem ráda, že jsem Vás rozesmála - mně totiž bavila ta představa, jak nás poradte.cz sblíží i v reálném životě
("Co jsi dneska dělal?" "Ále, kupoval jsem kabát jedné ženské." "Které, prosím tě?" "Já ji neznám.")
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.