Nejste přihlášen/a.
Vážření obracím se na Vás jestli někdo nemá dobrou radu jak zpracovat přezrálé broskve.Předem děkuji za radu.
Dobrý den - co takhle marmeláda, džem nebo zkusit vykvasit a pak z toho uděla broskvovici? Vždyť pálí se na alkohol kde co (hrušky, jablka apod.), proč by to nešlo z broskví? Je to jen takový momentální nápad, sama s tím totiž zkušenosti nemám. Ale určitě je škoda tak dobré ovoce nezužitkovat.
Zrovna včera jsem je oloupal, vypeckoval, rozmačkal, smísil s cukrem, dal do kelímků a zamrazil. Perfektní dřeň. Už se na ni teším.
Jednou jsem rozvařila jablíčka, bez vody. Rozmixovala a do toho jsem vmíchala přezralé broskve nakrájené halabala na kusy, nechala přejít varem a nalila do horkých skleniček, zavíčkovala a otočila dnem nahoru. :D Dcera si to dávala na snídani s vločkami, mlsali jsme to a nechávaly zmrznout. Bylo to bezva.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.