Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

V jednom kuse rýma

Od: janulek odpovědí: 7 změna:

Zdravím chtěla jsem se zeptat, mám přítele, který pořád trpí rýmou...Vždycky dostane rýmu začne mu téct sopel do krku, tím pádem ho začne bolet v krku, kašel, a pak se spustí normální hustá rýma a pak je to dobrý...potom zase týden dobrý a stačí když v noci spí odkrytý a ráno to začíná na novo, když to řekl svému lékaři tak s emu jen vysmál...tak jsem se chtěla zeptat jestli mu nemám koupit nějaké vitamíny a jaké na posílení imunity nebo nějaké dobré čaje takhle pije pořád mátový , ale to mi příjde nic moc...Děkuju za každou radu

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Zajdete si spolu parkrat do sauny.

janulek
hodnocení

To už jsme taky několikrát byli, ale jak řikám mu stačí když je v noci odkrytý a ráno to má jistý :(

hodnocení

0x

Treba se sprchovat ledovou vodou a v zime se valet nahatej ve snehu...pritelkyne ma taky celorocni "rymu" ...souhra posr. prepazek a nekolika alergii...

samuel222*
hodnocení

0x

Toto může v některých případech způsobovat deformita nosních přepážek.

malvinka*
hodnocení

0x

Dost možná by stačilo vyřadit výrobky z kravského mléka...

hodnocení

0x

Tímhle tím už trpím spoustu let a je to pořád stejný. Byl jsem u různých doktorů, jestli to není alergie, až na nosním mi řekla doktorka, že mám zdeformovanou nosní přepážku a přecitlivěnou nosní sliznici a ani moře mi nepomůže. Tak jsem to nechal být. Ale na co jsem přišel sám zcela náhodou je bezva spaní na polštáři z líné pěny.Hlava je v rovině a tudíž ráno nebudete kašlat, protože rýma z nosu nepoteče do krku.Nějaký spreje a tak podobně nemá smysl. Prostě je třeba se s tím naučit žít.

terinka*
hodnocení

0x

urcite bych zkusila posilit imunitu, receptu je na to spoustu a kazdemu asi vyhovuje neco jineho, ja mam pozitivni zkusenost s multivitaminy, echiaceovymi kapkami, celou radou Preventan, zazvorovym cajem a laktobacily. Pokud problemy nevimizi zmenila bych doktora at udela vysetreni kde by mohl byt problem (stery, imunologie atd).

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]