Nejste přihlášen/a.
Zdravím chtěla jsem se zeptat, mám přítele, který pořád trpí rýmou...Vždycky dostane rýmu začne mu téct sopel do krku, tím pádem ho začne bolet v krku, kašel, a pak se spustí normální hustá rýma a pak je to dobrý...potom zase týden dobrý a stačí když v noci spí odkrytý a ráno to začíná na novo, když to řekl svému lékaři tak s emu jen vysmál...tak jsem se chtěla zeptat jestli mu nemám koupit nějaké vitamíny a jaké na posílení imunity nebo nějaké dobré čaje takhle pije pořád mátový , ale to mi příjde nic moc...Děkuju za každou radu
Tímhle tím už trpím spoustu let a je to pořád stejný. Byl jsem u různých doktorů, jestli to není alergie, až na nosním mi řekla doktorka, že mám zdeformovanou nosní přepážku a přecitlivěnou nosní sliznici a ani moře mi nepomůže. Tak jsem to nechal být. Ale na co jsem přišel sám zcela náhodou je bezva spaní na polštáři z líné pěny.Hlava je v rovině a tudíž ráno nebudete kašlat, protože rýma z nosu nepoteče do krku.Nějaký spreje a tak podobně nemá smysl. Prostě je třeba se s tím naučit žít.
urcite bych zkusila posilit imunitu, receptu je na to spoustu a kazdemu asi vyhovuje neco jineho, ja mam pozitivni zkusenost s multivitaminy, echiaceovymi kapkami, celou radou Preventan, zazvorovym cajem a laktobacily. Pokud problemy nevimizi zmenila bych doktora at udela vysetreni kde by mohl byt problem (stery, imunologie atd).
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.