Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak rychle uschnou vlasy bez fénu?

Od: marta0022* odpovědí: 7 změna:

Umyla jsem si vlasy a teď jsem se dozvěděla, že musím v 10.30 na důležitou schůzku, která možná hodně ovlivní můj dosavadní život (pracovní) (Jestli tu práci chcete , tak přijďte v 11.hod) Je to sice práce ve výrobě ale nemůžu tam přijít s mokrými vlasy a fén nemám.

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

radi*
hodnocení

2x

Skočte si na benzínku na WC a strčte hlavu pod ten fukar na ruce a nebo si ji ofoukejte kompresorem :)

slonbonjohn*
hodnocení

0x

Vysušit froté ručníkem.

rob*
hodnocení

0x

jít ven na sluníčko, aspoň na JM krásně svítí *slunce*

co sousedi? ti fén nemají?

lidus*
hodnocení

0x

Řádně vytřít ručníkem, pročesat a protřepat a vyběhnout z domu ještě s vlasy vlhkými, sluníčko udělá své. Tak ať to výjde a v práci se daří.

marenka*
hodnocení

0x

Marti, u nás je vítr, ten by to vysušil hned. Pravda, studený, takže by hrozilo nachlazení. Ale teď už budete mít vlasy skoro suché ne?

PŘEJI HROZNĚ MOC ŠTĚSTÍ A HLAVNĚ ÚSPĚCH! Alespoň na dálku tfuj tfuj tfuj (to je 3*plivanec pro štěstí :D) Držím palce! *modla*

hodnocení

0x

Sice pozdě, ale já jsem si sušila zamlada vlasy před a nad puštěnou zapálenou a otevřenou troubou.:D Jak jste dopadla? Jak dopadl ten pohovor? Přijali vás?

radi*

Již se neozývá, zřejmě uhořela...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]