Nejste přihlášen/a.
Zdar, ostříhal jsem si vlasy ale je to příšerný a vlasy mi rostou hrozně pomalu, uvítal bych nějaký rady a zkušenosti jak zvýšim rychlost růstu vlasů nebo nějak tak prostě nějakej prášek nebo podobně aby mi rychlejc narostly vlasy a odhadnutej čas za jak dlouho mi naroste 10 cm vlasů s těma přípravkama a nebo kolikrát se to zvýší, předem děkuju za odpověď.Adam.
Dobrý den, já bych řekla, že růst vlasů je taky dán geneticky - někomu rostou rychleji,někomu pomaleji. Možná zkusit nějakou vodičku si vtírat do vlasů, nebo aspoň do toho, co po ostříhání zbylo. Něco s koenzymem Q10. Nebo nějaké vitamíny - vitamím B např. v pangaminu. Zkusit se poptat v lékárně. Ale nečekejte od toho zázraky, těch požadovaných 10 cm Vám asi poroste dost dlouho, minimálně půl roku odhaduji.
Přidej mezi oblíbené produkty
Ahoj,zkus Capillan,nevím jak moc zapůsobí na rychlost růstu,tomu nepomůžeš chemicky,je to věc genetiky,ale rozhodně ti pomůže na kvalitu a vypadávání vlasů,plno lidí říká že i na růst...uvidíš,rozhodně stojí za to ho vyzkoušet,je to aktivátor,stojí jenom 70Kč a vydrží na možná dva tři měsíce,podle toho kolikrát denně si ho naliješ na hlavu
adabo, nechci vám brát naději, ale vlasy vám porostou stále stejně rychle , ať něco užíváte nebo ne. Jen to budete užívat toho půl roku a za ty peníze budete mít dojem , že vám vyrostly rychleji :D. Kdyby něco takového existovalo, nebyli by pleše a kadeřníci by měli po kšeftech s prodlužováním vlasů. Nezoufejte, vždyť o nic nejde, jsou to jenom krátké vlasy. Mějte se rád i ostříhaný, je to ve vaší hlavě, ne na hlavě . A kdo vás má rád , ten vás nezatratí kvůli pár centimetrům vlásků. Karina
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.