Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vlasy rostou pomalu

Od: adabo* odpovědí: 6 změna:

Zdar, ostříhal jsem si vlasy ale je to příšerný a vlasy mi rostou hrozně pomalu, uvítal bych nějaký rady a zkušenosti jak zvýšim rychlost růstu vlasů nebo nějak tak prostě nějakej prášek nebo podobně aby mi rychlejc narostly vlasy a odhadnutej čas za jak dlouho mi naroste 10 cm vlasů s těma přípravkama a nebo kolikrát se to zvýší, předem děkuju za odpověď.Adam.

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

eulalie*
hodnocení

2x

Dobrý den, já bych řekla, že růst vlasů je taky dán geneticky - někomu rostou rychleji,někomu pomaleji. Možná zkusit nějakou vodičku si vtírat do vlasů, nebo aspoň do toho, co po ostříhání zbylo. Něco s koenzymem Q10. Nebo nějaké vitamíny - vitamím B např. v pangaminu. Zkusit se poptat v lékárně. Ale nečekejte od toho zázraky, těch požadovaných 10 cm Vám asi poroste dost dlouho, minimálně půl roku odhaduji.

adabo*
hodnocení

Dobře děkuji, poptám se v lékárně a zkusím něco co mi poradí. :)

malvinka*
hodnocení

0x
HRINGARAJ _ Hair loss tea
Cena pro Vás:98 Kč

ks

Přidej mezi oblíbené produkty

Výrobce: Everest Ayurveda - Nepál
Kód výrobku:: 6857

PORAĎTE SE S LÉKAŘEM

Odeslat dotaz na odborníka

->
Čaj podporující růst vlasů. . Zabraňuje předčasnému šedivění a vypadávání vlasů . Vyživuje vlasové kořínky a pokožku hlavy . Příznivě působí na vzhled a pevnost vlasů . Působí proti vysoušení pokožky a tvorbě lupů . Pomáhá při lupénce a svědění kůže
Himálajským bylinám se již po celá staletí připisuje léčivá moc při mnoha zdavotních potížích. jejich základním účinkem je uklidňovat, harmonizovat, posilovat a pročisťovat náš systém. Himalájské ajurvédské bylinné čaje se skládají z určité kombinace rostlin, které výrazně přispívají k obnovení tělesných a duševních sil- harmonizují tělesné funkce, podporují látkovou výměnum přispívají k lepšímu trávení i vyměšování a regenerují tělesné tkáně. Jejich specifické účinky při pravidelném používání, příznivě půs

karamelka*
hodnocení

0x

Ahoj,zkus Capillan,nevím jak moc zapůsobí na rychlost růstu,tomu nepomůžeš chemicky,je to věc genetiky,ale rozhodně ti pomůže na kvalitu a vypadávání vlasů,plno lidí říká že i na růst...uvidíš,rozhodně stojí za to ho vyzkoušet,je to aktivátor,stojí jenom 70Kč a vydrží na možná dva tři měsíce,podle toho kolikrát denně si ho naliješ na hlavu;)

lidus*
hodnocení

0x

Vlasy vám po nějakém přípravku možná zesílí ale rychlej neporostou.Kdyby něco bylo tak potkáváte ženy jen s dlouhou hřívou. Genetika za to jistě může, mě rostou vlasy velmi pomalu a manžel se stříhá každý měsíc.

karina*
hodnocení

0x

adabo, nechci vám brát naději, ale vlasy vám porostou stále stejně rychle , ať něco užíváte nebo ne. Jen to budete užívat toho půl roku a za ty peníze budete mít dojem , že vám vyrostly rychleji :D. Kdyby něco takového existovalo, nebyli by pleše a kadeřníci by měli po kšeftech s prodlužováním vlasů. Nezoufejte, vždyť o nic nejde, jsou to jenom krátké vlasy. Mějte se rád i ostříhaný, je to ve vaší hlavě, ne na hlavě . A kdo vás má rád , ten vás nezatratí kvůli pár centimetrům vlásků. Karina

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]