Nejste přihlášen/a.
Chtěla jsem se zeptat zdali muze holka otehotnet ,pokud nikdy nedostala menstruaci a už je měsíc po a eště nic nedostala ,žádnou menstruaci? muze byt tehotná děkuji mám strach ,jesik třeba už jsem neovulovala poprví ale to vetsinou byva tak 14 dni pred menstruaci ne? tohle je uz tak mesíc
Dobrý den! Asi tak - v případě, že je Vám více jak 15 let a doposud jste žádnou menstruaci neměla, měla byste určitě navštívit gynekologa. Ženský lékař by zjistil, proč Vám menzes nechodí. Také Vám může předepsat antikoncepční pilulky, které by eventuálnímu těhotenství měly zabránit. Na zjištění těhotenství existují těhotenské testy, ty lze koupit v lékárně.
doplněno 19.08.10 07:35:Ještě doplňuji - ty antikoncepční pilulky se samozřejmě berou jen v případě, že těhotná nejste. Zabraňují budoucímu možnému těhotenství.
V každém případě by bylo nejlepší se obrátit na gynekologa, ten Vám poradí nejlépe.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.