Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Antikoncepce Azalia-Nedostavení MS

Od: martys* odpovědí: 6 změna:

Zdravím, chci se zeptat, jestli je normální, že při užívání antikoncepce "Azalia" se MS nedostaví nebo dostaví, ale s požděním? Beru druhé plato, zpoždění mám víc jak dva týdny. Pravidelně mám MS cca 4-6 měsíců, dřív bylo normální zpoždění cca týden-dva, ale poslední 3 měsíce jsem měla víceméně na 2 dny přesné, tak jestli je takové zpoždění normální? Před ničím takovým mě doktorka nevarovala *vezen*Tak doufám, že je to v pořádku..

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

daniel03
hodnocení

0x

blahopřeji maminko

martys*
hodnocení

Opravdu děkuji za "přínosnou" odpověď. Pokud nemáte co dělat, zkuste si najít nějakou činnost, která vás bude naplňovat. Co takhle zkusit sport, když se začíná oteplovat a ne psát nesmyslné odpovědi?

daniel03

odpověď je zcela smyslná, jste těhotná

hodnocení

0x
Take mi jedna antikoncepce nesedla, delala neplechu s MS. Stacilo zajit k lekari a nechat si predepsat jinou a vse bylo o.k...
doplněno 08.04.13 16:54: Pry je to ciste gestageni antikoncepce, ktera se pouziva pro kojici maminky nebo pro zeny, ktere z nejakeho duvodu nemohou klasickou kombinovanou.. Ty menstruacni nepravidelnosti se u ni zdaji caste a normalni, ale pokud ji nemate predepsanou ze zdravotnich duvodu, nechte si ji zmenit. Poradte se s vasim lekarem..
martys*
hodnocení

Díky za odpověď ;) Mám ji ze zdravotních důvodů, mlžu pouze jeden hormon..

martys*
hodnocení

Tak po brouzdání po internetu zjišťuji, že u Azalie se tedy MS vůbec nedostaví, že to jsou úplně normální důsledky. Jen mi to přijde divné, hlavně, že mě o tom dr. neinformovala tedy. Pokud máte někdo nějaké jiné zkušenosti, ráda je uvítám.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]