Nejste přihlášen/a.
Dobrýá den, nevíte, jak předstírat, ale opravdu jen za plného vědomí předstírat smrt? Jak mám vydržet nehýbat se?

pokud bude zjišťovat tvoji "smrt" někdo z podobných, jak je tvůj nick, tak stačí klidně ležet...
jinak se nauč zadržet dech aspoň na 5 minut, snížit srdeční tep tak na 3 - 4 údery za minutu, nos sebou led, aby jsi mohl(a) snížit svoji tělesnou teplotu a ... škoda mluvit, vlastně psát, vždyť je to nereálné...
ta otázka byla zadaná za plného vědomí?
doplněno 13.08.10 10:54:jo, a vezmi si prášky na spaní a trénuj plné vědomí...
Jedna dílčí zajímavst: když si do pdpaží dám pingpongobý míček, tak v okamžiku, kdy ruku přitisknu k tělu, nikdo mi na ejím zápěstí nenahmatá tep.
Na předstírání smrti to není, a na to nic poradit ani neumím, ani nechci, ale tenhle grif někdy používá kouzelník-hypnotizér, aby u "oběti" navodil víru ve své schopnosti. Prostě mu řekne: sahněte si mi na tep... a teď ho přestáváte cítit.. prostě něco v tom duchu.
Zakladatel se neptá na to jestli je to blbost!
Podle mě je to o tréniku. Tréhovat..trénovat a zase jen trénovat.
Nebo nějaké prášky na spaní.
Vlku, jako že doporučuješ takové množství prášků na spaní, aby nebyl na pohmat patrný pulz? Aby nastala cyanoza? ![]()
Nick odpovídá otázce, to je první, na co jsem se podívala.
Děvče, se smrtí si nehraj. Co budeš dělat v případě, že Ti někdo tu smrt uvěří a bude mít z toho infarkt? Upozorňuji, že v takovéhle situaci může mít infarkt i člověk v pubertě.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.