Nejste přihlášen/a.
Chci se zeptat, jak to je v dnešní době s prodejem "značkového" u ťamanů... Vím, že před nějakou dobou se hojně jezdilo do Brna, ale kde to tam je a jak to funguuje dnes, nemám páru. Nevíte někdo jak to funguje? Nebo třeba ještě v Olomouci, či v Praze? Média zveřejňují, že padělky značkového jsou čím dál častější, ale jsem nějak pod obraz...
Nějak nechápu, nošení falešného značkového oblečení. Přeci když nosím Adidasky, tak ne kvůli machrovině, ale kvůli tomu, že mi vydrží i 5 let, jsou pohodlné, "zdravé" pro nohu, prodyšné, a další vlastnosti do plusu. Když už si u vietnamu koupím obyč tričko na ven, tak proč se značkou?
A vůbec, já bych je v tom nepodporovala.
Jasně, že od bot kvalitu čekám, přece jen značkovky můžou mít i klembu či tak... A 100%bavlnu máš jak u ťamanů, tak ve značkovkávh, mně jde například o vzhled značkových triček, ani ne až tak o tu značku, prostě když se mi líbí DC-hip-hopový styl a nemám tisícovku na mikinu, jelikož jsem a ještě dlouho budu chudý student tak je toto pro mě ideální řešení, ona ta značková možná vydrží chvilku déle, než se obrázek zapere či tak, ale fuknci to má v podstatě tu samou.
Dobrý den! Nechápu proč je v tom nepodporovat, zase sem opak vašeho názoru...naopak já bych je jedině podporovala nečekáme od toho třeba takovou kvalitu(který boty nejsou ale dnes vyrobeny v číně?) a já sem kupříkladu ráda, že mám na noze "fajfku" nike-i když je z číny, ale z číny je i ta ze zančkového obchodu...a navíc jen tk pro zajímavost sledujte někdy v jakých ročních obdobích a před jakými svátky roku celníci chudáky číňánky vykrádají...teda pardon zabavují jim značkové oblečení...když ho potřebujou, aby ho sami nosili, jaká jen je lidská naivita...a nakonec když by nebylo mých oblíbených ťiňťongů, kdo by srážel ceny nehorázně drahého oblečení? vy asi ne...a jen tak pro zajímavost, jelikož moje příbuzná má živnostenský list na zeleninu, může s ním i do tržnic(jinak ne) a jak mi vysvětlíte to že z nich vyjíždějí auta popsaná "česká výroba" a"puma" a podobný asi nijak co?
tk se zamyslete
Ano, značkové boty jsou vyrobeny taky v Číně. Rozdíl je v tom, že značkový výrobce jde do Číny kvůli levnější pracovní síle. Ale postaví si tam svoji pobočku, se svými stroji, přiveze si tam své, kvalitní materiály ze kterých tam pak šijí. Celníci zabavují ne značkové zboží, ale falzifikáty a před vánoci např. proto, protože že je toho zboží v tu dobu na tržnici nejvíc.
Další připomínka. Vietnamci nesrážejí ceny značkového oblečení, zničili všechny české výrobce. A to takovým způsobem, že si dnes mohou dovolit prodávat boty za takové ceny, za jaké se dříve sehnala česká kvalita.
Nemám se nad čím zamýšlet. Češi jsou nezaměstnaní, cizinci neodvádí daně a ten zbytek našich má to všechno uživit?
ano češi jsou nezaměstnaní, ale jde také o to, jestli dělat chtějí? samozřejmě někteří ano, ale pak si prýci najdou, sice třeba pod úrovní, ale najdou...ale spoustě lidí také vyhovuje bejt doma a pobírat sociální dávky...možná že to tam někde šijí nz kvalitních materiálů, ale stejně to šijou číňané...Jenže ano dříve, když peníze měly jinou hodnotu, protože když by to prodávali za úplně stejnou cenu boty lepší kvality, tak by asi neutlačili české výrobce bot, ba naopak jenže čeští výrobci měly ceny vyšší a když du dneska k vietnamcovi(max. pro tenisky jinak musim do nadměrný obuvi) tak si koupim boty za dvě tři stovky vydržej mi(mně hodně dlouho min.2) ale i když by rok tak si můžu koupit jakýkoli boty který zrovna sháním líbí se mi za pár a šupů a né jedny za trojnásobnou cenu(min.) na 4,5 let...stejně tak radši du a koupim si tričkou za stovku z velkýho výběrua tam si ze dvou druhů jedno vybrala, protože bude mít náúis české...(nemám ráda bavlnu takže k vietnamcům chodím stokrát radši) stejně tak věci na čubinu si tam koupim(nemyslim oblečky ty nenosíme) ale mám od nich kartáč(už přes rok) a stále vydrží denní česání dlouho srstého psa a přesto je za pár šupů... I love Asia shopy!
Dobrý den horsiku, nemohu s Vámi souhlasit, že celníci zabavují značkové věci pouze před určitými svátky ... jak píšete. Z vlastní zkušenosti vím, že se tak děje celoročně, jen o tom naše sdělovací prostředky nepíší a nezveřejňují v TV.
podle me ses fakt vymleta, jesi chodis 8let v jednom tricku a 7let v jednech nike botech (pardon mas dvoje)...hadry vozim z turecka, kupuju od tajwancu nebo v -80% vyprodejich - nemusi byt znackove, ale mam obri satnu hader, bot, pasku, sal, kabatu a bund...pokazdy jdu v necem novem, jednu vec vezmu na sebe parkrat a nevypadam jak social... hlavne kvalita turecko=v čr vysoce znackove obchody...tajwanci=bezne obchodni site...vetsina obleceni do 2let uz vyjde z mody (krome klasickych kousku) a tak mi neni lito vyradit tricka za 50kc, vyhodit boty za 200kc a nebrecet, kdyz ztratim nausnice za 30kc...
Nejsem Rokefeler a tak klidně nakupuju v Brně na tržnici, nemám s tím jediný problém. Rozhodla jsem se ale, že vnučce objednám z internetového obchodu kvalitní bodíčka a dupačky cena bodý asi 95kč a ve finále je vše z Polska nebo meid in China. Na tržnici to stejné stojí polovic. Na to abych nakupovala Cheroky body za 200 a víc fakt nemám povahu. Snad jen obuv na tržnici kupuju jen na chalupu ale ani zde nemám problém. V Brně tržnice funguje a ve Vyškově na letišti je každý druhý víkend.
moje zkušenost:chtěla sem si svatební šaty pučit v půjčovně-koupila sem je -ty samé- za 3000 u šikmookejch-za pučení bych dala 7000 a měla sem vyfocené obě visačky-polská výroba-ale paní z půjčovny mi do očí před lidma lhala že je to značkové-a účel to splnilo a ještě budou někomu do tanečních,jinak chodím nakupovat i do vše za 35 a tam maj i levnějc než šikmooký.boty za 250 mi vydrželi rok a od Dajchmana stejné botasky,prý značkové za 1200daleko méně-reklamaci neuznali...u nás stejně chodí všichni nakupovat do jednoho skladu-vím to od šéfky obuvy...a kvalita oblečení?kdo chce chodit 8 let v 1 tričku?i když za 2000 a značkovým?
levné když se opere tak mi ho není líto ho použít na hadry a koupit jiné třeba modernější,ale každého věc jak to bere
V Praze to budou mít určitě v bývalém masokombinátu Písnice, který plně obsadili. V Brně a Olomouci nevím, neboť to nevyhledávám. Mařenka má pravdu - nač kupovat nekvalitní zboží s nálepkou nějaké značky.
No v současnosti nevím, zda je "značkové" zboží kvalitnější než-li neznačkové. Uvědomte si prosím, že většina je vyráběna v Číně a tamní unčenliví obyvatelé byly vyškoleni ve výrobnách značkových výrobců, vysledovali výrobní postupy, vysledovali si dodavatele strojů a surovin. V současnosti už značkoví výrobci většinou nic nevyrábějí, ale nakupují od stejných výrobců jako naši stánkoví obchodníci. Jen loga a cena na výrobků se liší. Pokud má ovšem pro někoho to logo nějaký význam, tak v tržnici se dá prostě pořídit levněji. To vše má obecnou patnost a nejedná se pouze o oděvní zboží.
Bruku, tak mi vysvětlete, proč mi v botách od vietnamců naskákají puchýře, nebo smrdí nohy? Zkusila jsem to 2 krát a pokaždé problém. Za druhé neznám člověka, kterému by boty od vietnamců vydrželi déle jak sezonu. Já si kupuju značkové, nejsem bohatá a právě takhle šetřím. Mám dvoje botasky, jedny 7 let, druhé 3 roky. Tak příští rok si půjdu koupit nové na střídání, ty staré botky bůhvíjak dlouho ještě poslouží jako pracovní. Jsou vcelku, nepropadla se pata, nohy se nepotí, nepopraskaly švy... V triku od vietnamců se potím. Čím to teda je? Ještě jsem zkoušela rifle a ty za dva dny totálně změnily tvar. Mám se vyfotit v tričku, kterému je dokonce 8 let a je hodně nošené? Neuvěříte. Beze žmolků, je stejně dlouhé a široké jako bylo, černá trochu vyšisla, ale za ty roky...
→Marenka: o botách se dá debatovat, když narazíš na kvalitni od vietnamců, můžou ti leckdy vydržet daleko déle, jak značkovky. Já zvládla Nike reklamovat už 3x-špatně sešité... kdežto jedny botasky od ťamanů mám už čtyři roky, takže jsem ai první člověk, kterého znáš, kterému vydrží déle jak sezónu. Co se týče triček není tričko jako tričko, i ten vietnamec sežene 100% bavlnu. A jak značkové, tak ťamani → made in Čína, jen u značkového platíš za značku.-originalitu. Je fakt, že u těch sportovních, třeba termo je jasné, že si připlatíš a máš co od toho očekáváš-respektive měla bys mít.
Marenko, stepankas odpověděl za mě. S jistotou mohu tvrdit, že už nekoupíte boty v takové kvalitě jako před osmi lety i když budou značkové. Stačí si zadat do vyhledávače heslo A3 sport a najdete haldy příspěvků od naštvaných zákazníků, kterým neuznali reklamace značkových bot. Prostě trhovci a značkaři mají výrobky stejných firem, jen záleží na nálepce.
Osobně kupuji bot jen u větráků .Vydrží mi cca 2 roky ,za cenu 350kč x 2 roky to činí 700kč poslední pod touto hranicí byly klasické botasky české,vlastně ještě československé,ještě před rokem 89! co vydrželi více jak dva roky!
Pro vše-švagr si koupil za 2500kč boty (nevím zn.zda adidas či puma) hned v obchodě si je obul a šel v nich domů-nedošel a reklamaci mu zamítli s tvrzením-"jsou to běžecké boty,Vám se rozpadli při chůzi,tudíž to je v rozporu se správným použitím boty,Tudíž nelze uplatnit reklamaci!"
doplněno 06.04.14 18:56:Ještě malé doplnění nevím jak komu "voní " nohy po botách-já nosil do kanad i v létě teplé ponožky než jsem se naučil tenké a řeknu Vám,že po službě 24hodin v českých vojenských kanadách (boty Vz 60 a 62) mi nohy nikdy nesmrděli!ani v nejparnějším létě!Natož pak po obyčejných "botaskách" po pár hodinách nošení.Není to botami nebo alespoň ne ve všech případech,někdy je to dáno?zdravím? dědičností? nevím čím,ale je to tak!
To Pův tazatel-jeden známý jezdil někam do Znojma kde kupoval ,prý originál ne padělky,lehce nošené značkové mikyny a kalhoty za zlomek původní ceny!
Souhlasím s Mařenkou. I u Vietnamcu se dají koupit pohodlné a vcelku trvanlivé boty. Mám od nich sandály za 2OO,-Kč,jsou měkké a pohodlné,letos jsem je nosila již 2.sezonu a jen lituji,že jsem si nekoupila dvoje.Tak pohodlné boty,ve kterých chodím celý den po Praze,jsem dlouho neměla.Takže asi takto.
Přesně tak souhlasím s tebnou jen to vysvětlit i jiným osobám např. mařence, která pořád bude tvrdit pro mě nesymysly že to oblečení je kvalitnější není
možná nemám zdravý rozum, ale ty ho podle mě už vlbec nemáš v pořádku podle mě je naivita myslet si že když to koupím od vietnamců, že je to lepší kvality než to značkové :D
V Brně je tato tržnice na Olomoucké ulici- funguje to to tak, že si vybereš zboží- zaplatíš a je to...já bych ale souhlasila s Mařenkou - raději si koupím originál značkové , než u ťamanů nějaké napodobeniny... . Oni mají výrobní cenu minimální a přitom tady vydělávají velký prachy - a kvalita žádná...
- tak proč je v tom ještě podporovat?! Já bych je poslala všechny šupem zpátky do Vietnamu- ať si to prodávají tam...
.
no, když máš živit a šatit děti a vyděláváš silně podprůměrný plat - zaplaťpánbůh za Vietnamce. Když dítko roztrhá tepláky- tak nemusím brečet a koupím nové, u značkových by mi to bylo sakra líto. Z triček stejně do půl roku vyrostou, tak je vyhodím a je to...
Pak jdeš do normálního obchodu a koupíš tam stejné věci jako v tržnici a 2x tak dražší...
Samozřejmě chápu- nejsou peníze - je problém...ale kupovat svým dětem např. boty u vietnamců - to bych si tedy rychle rozmyslela - přeci jim úmyslně nezničím nohy . Ale tady se bavíme o značkových věcech- a ta kvalita z tržnic ,kde prodávají napodobeniny - to je prostě šílený...Raději si připlatím za originál a vím, že mi to vydrží...
Myse, naprosto chápu. Holka nám teď rostla před očima, tak jsem jí trička taky brala u vietnamců, nebo v Hypce. Ale když je tam vietnamská značka Temster, tak je tam Temster. A nepotřebuju mít logo Adidas na triku, které Adidas není přeci. To samé se musím smát, když má někdo fajfku Nike přes celá záda. Hned vím, odkud vítr vane.
Tak jsem koupila manželovi značkové boty,Byl tak rád že má poprvé značkové protože předtím měl jen z tržnice a smrděly mu nohy.Bohužel je měl jen týden-nechal je za dveřma a někdo mu je ukradl.Ale myslím že že značkové jsou kvalitnější souhlasím s Mařenkou
Já jsi taky vždy kupovala tenisky od vietnamcu a nevydrželi dýl jak 2měsíce rozpadla se podrážka a teklo mi do nich.A tolik peněz co už jsem vyhodila oknem.Nnyí mám dvoje značkové boty nike kecky a už je mám 2roky oboje a super.jsou straštně pohodlné když jdu necítím žádný kamínek.A nesmrdí noha.Takže já už jen značkové nike.
Nosím již druhou sezonu letní páskové sandály od vietnamcu,stály 199,-Kč.Neměla jsem dosu pohodlnější,vydržím v nich celý den chodit po městě,což se mě třeba v baťovkách dosud nepodařilo.Tvrdím,že ne všechno od vietnamcu je spatné.Třeba v SAPA v Písnici je neuvěřitelný výběr.Někde prodají 1 kus,někde ne,je dobré vzít si známé a akoupit více kusu.
koupil sem si u rakosniku zackove boty sandale a skazil sem si z toho nohy takovym zpusobem ze sem mel jit na operaci klemby kterou mam do dnesnihio dne hnutou od necely centimetr tedka si klidne koupim z krámu boty klidne za 5 tis, a je mi to jednoo radsi obetuji tu castku, jinak obleceni si klidne koupim u vetnamcu to je mi jedno,, toto je moje zkusenost michal
Michale nakupuji na tržnici celkem dost ale značkovou věc jsem tam ještě nikdy neviděla, Když tam cokoli koupím tak přece vím, že je to padělek nebo jen podobnost.
na trznic to maji ne venku ale shovene v beunkach , a kvalita to neni. ja to sam znam zlastni zkusenosti
proč si myslíte, že to mají schované? právě proto, že každý celník a inspekce odhalí, že je to padělek. Nejsem blázen abych se domnívala, že mi prodávají třeba triko Adidas z dobré vůle za pár šestek. A pokud si někdo myslí, že jsou to kvalitní a značkové věci tak to si dovolím pochybovat o jeho zdravém rozumu.
Já k vietnamcům nechodím, ale před týdnem, jsem chtěla kouknout na nějakou záclonu a v textilu bylo v sobotu zavřeno, tak jsem nakoukla k vietnamcům. No záclonu jsem nekoupila, ale měli široký sortiment zboží. Tak jsem si ten krám procházela, a narazila jsem na povlak na polštářky ručně háčkované, bílé a krémové, moje srdeční záležitost a 100 % bavlna. Neváhala jsem ani minutu a udělala jsem si radost, už je mám doma, no krása. Jinou zkušenost s jejich zbožím nemám. PT /stařenka/
Liduš, myslíte, že by se to začalo párat? To bych byla nešťastná, polštářky jsou nádherné a ruční práce mám ráda, ale háčkovat neumím. PT /stařenka/
PT-Když budete prát ve vodě tak max.30c a jen jemně a moc nekroutit tak je to v pohodě. Ale jinak se to natahuje všemi směry. Já je škrobím v levandulové škrobence a suším na sušáku na ručníku. No háčkované od babičky to není ale také neodolám když něco takové uvidím.
Míšo, to je mi hrozně líto. Snad se ta noha zase spraví.
No věřím, že se dalo uvěřit, že mají zaručeně Puma, oni umí člověka oblbnout a je smutné, pokud na pravdu někdo musí přijít až tímto způsobem, tzn. že si zničí zdraví. Není to tak dlouho, co ukazovali, jak se některým - citlivějším - lidem udělal po těle z tohoto oblečení ošklivý ekzém. Taky mě štve, když mi kamarádka ukazuje nové, hezké ponožky s tím, že je koupila u vietnamu za pár šupů a já dám za ponožky třeba i neznačkové, české výroby, ale bavlněné nehorázný peníze.
Ten problém podle mne bude daleko hlubší. Kdyby čínský trh, nebo vietnamci, tak daleko do toho nevidím, nezruinovali český trh, tak je naše oblečení určitě levnější.
oni se ty boty rosmajdaj a ta noha jde krive takze se mi klemba hnula, ale ani nevim jak uz 2 rokyy nosimzdravotní obuba dalo se to dohromady avsak kotniky mam otekle desne, kdyz obuv tak je lepsi neresit castku co stoji ale hlevne jejich kvalitu
a kde bereš tu jistotuže sou české zrovna ti řeknu jeden poveden vtip(babi z něj byla spíš smutná)
protože je po úraze a už léta trpí na téměř trvale oteklé nohy kupuje si české zdravotní ponožky...a takhle jednou si je koupila u čecháčů na obvyklém místě a když došla na trh zdál s ejí obrázek na ponožkách od vietnamců nějak povědomía ejhle byly(podle značky myslím takovej ten obal ponožek) úplně stejné stejné kódy a vůbec všechno jen byly o 50 korun levnější... že yb snad vaši drahý čeští miláčci neměli tak úplně české ponožky?
a eště něco české oblečeníí by určitě levnější nebylo ba naopak neměli by konkurenci když to teď ji mají a musí ceny dávat dolů(já bych si stejně nic českého nekoupila)
Nezapomněla, jenom se k tomu už nemám jak vyjádřit. Já si kupuji originál věci, ať je to kosmetika, oblečení či jídlo. Vietnamce podporovat nebudu. Nechodím k nim a ani nezačnu, to si radši hlídám akce v obchodech a klidně si na třeba zimní boty počkám měsíc, dva, než je dá někdo levněji. A můžete mít miliony argumentů, já jich mám pár. Osvědčenou kvalitu a jakýsi blok v sobě. Smrdí to u nich, u nás ke všemu kradou a žerou psy. Nemám je ráda.
Jenže tím jsme úplně utekli od původní otázky. Já chápu, že mají levná trička, chápu, že mohou být kvalitní, chápu lidi, kteří u nich nakupují. Nechápu to, když má vietnamec tričko za 100,- Kč a to samé s falešnou značkou pod pultem za 150,-Kč. Pak nechápu, proč bych si měla kupovat to s falešnou značkou. To nechápu.
asi před 2 roky ukazovali na tv test dětských botiček-,ještě se to tu dá někde najít na netu-hádejte kdo prohrál a kdo vyhrál?že by náhoda že boty z tržnice dostali podle testovatelů jen tak nejlepší hodnocení?z protekce?nebo šikmooký podplatili ty co to testovali?a nebyl to jediný test který značkové boty prohrály...já sem se spálila když mi prodejce v obuvy neuznal reklamaci plesových bot k šatům-prý značkových-na 1cm pohodlném klínku-za 1500-urvala se mi osička na pásku-ty samé mám od větví za 400 a podle ortopeda se mi povedla koupě u nich lépe než v obuvy-lépe tvarované ve vnitř,tak si myslím že je to spíš o štěstí a o náhodě jak se povede koupit než o značce,kolikrát prodejci šidí a mi to nepoznáme...
lenina270- nezlobte se, ale to si děláte legraci s těma dětskýma botičkama? Tak ten test bych chtěla vážně vidět...Pokud chci koupit dítěti kvalitní, zdravé botičky- tak budu hledat JEDINĚ českého výrobce s certifikátem se žirafou - to, že by dostali boty z tržnice nejlepší hodnocení - to je holý nesmysl. S takovýma botama každému dítěti jenom zničíte nožičky!
Dcera si koupila u Bati kozačky za 2 500. Po měsíci skoro každodenního nošení, měla úplně sešlapané kramfleky. Šla reklamovat a reklamaci neuznali, že to nejsou boty ke každodennímu nošení, což nechápu... Dala to tedy spravit stejně, že si to zaplatí. Podrazili to dobře, nosí ty boty už druhý rok, neošlapaly se. Zaplatila za podražení 170 kč. Jen nechápu, proč u tak drahých bot nepodrazí podpatky hned při výrobě a neuznají reklamaci. U Vietnamců Vám vše hned vymění a ještě přidají někde dárek, a vše s úsměvem. A jedná se třeba o věc za 150 kč. To je naše zkušenost, a na děti, když rostou, tak jedině nakupovat trika u Vietnamců, nebo v sekáčích. Už se mi mockrát stalo, že stejné triko jsem viděla v tržnici a pak v kamenném obchodě, ale za několikanásobnou cenu, tak si vyberte...Se značkovým to už není, co dřív, teď se vše šije také v asijských zemích, neb je tam levná pracovní síla, a je to vše na úkor kvality. A souhlasím s tím, že to není jak dříve, to jsme nosili věci dokud se neroztrhaly, nebo se i dědily. Dnes je jiná doba a triko po měsíci nošení, je už staré, a hlavně mladí vezmou věc dvakrát na sebe a chtějí nové. Je to smutné, ale je to tak...
Značkové oblečení i boty je opravdu daleko kvalitnější a po zdravotní stránce lepší . Ale ten, kdo se domnívá, že v Čechách kupuje ZNAČKOVÉ oblečeni v kamenném obchodě, tak je vedle, jak ta jedle
. Měla jsem několikrát v životě možnost být ve výrobně značkového oblečení v zahraničí. A nestačila jsem se divit
. Není to tak, že se vyrobí 100 triček a buďto se pošlou "na západ" nebo "na východ". Zvlášť se vyrábí opravdu kvalitní věci pro západ a zvlášť šunt pro východ.
.
Kdekdo na ně nadává, ale nakupovat k nim chodí. A kdo z vás by stál venku a nabízel, no dnes už jsou v kameni. Spousta textilu je cítit olejem či čímto, to nemluvím co můžete chytit jiného, trika gramáž? No budiž, je to levné. Ale u bot tam max. pantofle, šupáky co se tlakem vytvarují, jinak je to ničení si noh. U pevných podrážek se prostě zlomí, ale to i boty v Halle, jenže tam reklamaci berou, máte paragon. Když si řeknete u V, tak na vás čumí kak koza na fišu. Rifliska by šly, umí i pevné, jen vybírat nebo si o ně říct.
Podporujte české výrobky, kdekdo si zboží nechává vyrobit na východě (a který výrobce má českého majitele?). Už i za komuny se lepily na naše zboží cizí značky, nebo to pod svým prodávali zahraniční prodejci. Kupte od V, nalepte vlastní logo, přidali jste hodnotu a přeprodat... Jak bylo řečenoo, pokud si to objednatel hlídá, tak by to mělo být ok. Logo bohužel samo o sobě neznamená kvalitu. A já raději čisté, proč někomu dělat reklamu?
Nicméně upozorňuji, že ceny jsou smluvní, takže smlouvejte a ještě něco ušetříte! Jistě, asi nebudu smlouvat v kauflu a podobných superhypermega. Ale běžné obchody (i Okay) ano. A myslím, že vždy sleva byla, stačí odkázat, že tam je to levnější, nabídli mi slevu, co dají oni.. když mě tam pošle, jeho chyba, on přišel o prachy, reklamu, prodejců je jak hnoje. Jen otevřít hubu.
Lui, oni tomu nevěří, kupují si falešné věci, jen kvůli té fajfce na prsou. Např. Nebo kvůli nápisu Adidas, Puma apod. Viděla jsem takové tričko. Na prsou Nike, na zádech visačku Temster. Mě to přijde tak stupidní, jako kdybych si na Škodovku dala znak třeba BMW.
Kupují si to jenom kvůli tomu znáčku, což nepochopím. Mám pár značkových trik, kde logo firmy je šité černou nití na černém podkladě, takže není vidět a visačky ušmikávám, protože mi prostě za krkem vadí. Takže to, co já házím do koše, je u čongů těžce zaplaceno. Naopak když si koupím boty od čongů, měla jsem pěkné sandále, tak je na nich napsané Lin shi. No a co?
značkové oblečení si kupuji protože je kvalitní a příjemné na nošení ne protože ho výrobce označil svým logem ... nevím proč bych si měl kupovat tričko s logem "Nike" které je falešné a začne se párat po prvním praní... Takový lidé na sebe akorád ještě víc ukazují že na to prostě nemají...
Šmarjá, "značkové oblečení", kde to žijete?!
Všechny tyhle "značky" se vyrábějí na Východě, protože je tam levná pracovní síla. A když je u jednoho výrobku vada, tak se vyřadí všechny výrobky od minulé do následující kontroly. Výrobky by měly jít do "šrotu", akorát Ťaman je trošku znárodní, pošle do Česka a prodá za zlomek původní ceny. A je to pořád ta samá "značka" z tý samý fabriky...
JO, tuhle teorii už jsem taky párkrát slyšela. Svého času jsem si jako chudý student koupila pár padělků u nás na Hatích. Boty Puma, i když vizuálně skvěle napodobené, se propadly za měsíc, svetr příšerný kousavý materiál a z trička byl po jednom vyprání hadr. Teď mám téměř ty samé Pumy origoš, třetí rok, pořád super. Když tedy byly ze stejné fabriky, proč ten rozdíl? Měla jsem tu čest porovnat i originální Conversky s napodobeninami - v těch vietnamských se propadala pata, trhaly se tkaničky a odlepovala se guma.
Uznávám, že mohou mít pěkné sandály a letní botky k šatům... ale pro nás, co máme ploché nohy a špatné držení těla, jsou takové nekvalitně zpracované boty další hřebíček do rakve.
tak Brno funguje pořád, jsou to sklady oblečení na Olomoucké... a popravdě řečeno, co se týká normálních kousků na nošení, tak vydrží to co značkové... neumí falšovat jen sportovní značky, tam ten softsheel, merino atd. nenapodobí... ale zase všechno je u nich termo... tepláky hadra, ale píšou termo
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.