Nejste přihlášen/a.
Krásný den, jako čerstvá těhulka bych se ráda zeptala, jaké jste používaly krémy proti tvorbě strií? myslím že je dobré mazat čímkoliv, ale mazat, ale i tak by mě zajímaly vaše zkušenosti. děkuji :o)
Modrý olejíček Aviril všude v DM možná i Schlecker cena zanedbatelná cca jak kde 16-20 Kč a masírujte si i ňadra. Při zvětšení objemu inklinují také ke striim.
Pěkný den.
jé, škoda že jsem si to přečetla až teď ... právě jsem totiž utratila 170 Kč za nějaký přípravek z lékárny. GS mamistrie... tak doufám že aspoň bude fungovat... ale zítra zajdu raději i pro olejíček, který radíte. Ano ano, i prsa mažu, už teď jsou pěkně nateklé... ale krásné :o) škoda že to tak není navždy :o)
Ahojky, tak strií se dá předejít mazáním to je samozřejmé, ale pokud je to geneticky dáno zabránit se tomu nedá. Mám 4 děti a všechny jsem v těhotenství mastila klasickým domácím sádlem je to sice mazlavej hnus, ale který krém promastí pokožku tak aby neměla možnost prasknout, jenže chce to opravdu mazat, mazat a zase jen mazat. Pokud měli dětičky jako malé vysušenou pokožku tak Aviril (ten ale podle mne nepromastí tolik) nebo fakt jen to sádlo.
Takže drahé těhulky pečujte o sebe a věřte, že babské rady mají něco do sebe. Lenka
Nechci Vám brát iluze, ale strie vzniknou tím, že se roztáhne spodní vrstva pokožky, nikoli vrchní, kterou promazáváte. Krémy proti striím jsou jako většina kosmetických přípravků zase úžasný džob... Sádlo je báječné a nic jím nemůžete pokazit. Ale jestli je genetický předpoklad (menší pružnost spodní vrstvy kůže) ke striím, nezabrání jim nic.
Mně se na břiěe ani po dvou dětech neudělala jediná strie, ale zato na stehnech a prsou jsem jich měla víc než dost. Břicho mám hlaďounké, jako kdybych ani děti neměla. A ostatní jizvičky časem zesvětlaly a už spoustu let je ani nevnímám. Tu hysterii ze strií (z celulitídy, ze zacuchaných vlasů,...) v nás vzbuzují pouze výrobci kosmetiky, kteří potřebují PRODAT za každou cenu. Takže klid.
doplněno 12.08.10 11:25:A "babské" rady se asi v tomto tématu nedočkáte: ženy, které by byly "bábami", tento problém(?) nikdy neřešily. Ten se přetřásá až teď posledních pár let
Tak, souhlas. Po dvou dětech nemám na břiše ani ň. A to jsem byla jak velryba! Nikdy jsem si nemazala nic. Známá měla ze strií hrůzu, utratila za krémy šílené peníze. Mazala se pořád a strie má. celkem mi jí bylo i líto, mělo to být spíš opačně. Unesla bych to bez řečí
Pro zadavatelku: klidně se mažte, nic tím nepokazíte Přeju bezproblémové těhotenství a krásné zdravé miminko, protože nic není důležitější...
Až porodíte krásné miminko,bude tohle asi Vaše nejmenší starost. Ale prožívala jsem začátek těhotenství stejně a nakoupila mazání a protože jsem byla v nemocnici na rizikovém, měla jsem čas masírovat i mazat.Poslední dva měsíce v nemocnici jsem viděla i ostatní maminy , protože na rizikovém oddělení byl docela frmol, bylo i co srovnávat a každá mamina na tom byla jinak a souvislost s postavou před porodem to nemělo žádnou.Záleží jak rychle přibýváte. Někdo ve čtvrtém měsíci nedopne kalhoty,já je měla ještě volnější než před těhotenstvím a nabrala jsem až poslední tři měsíce.Přestože jsem od přírody baculka, strije celé těhotenství žádné a objevily k mé radosti týden před porodem všude.K tomu všemu jizva po císaři
a od té doby už jsem žila jen pro svoje mimča.Tak si užívejte těhotenství a jezte na co máte chuť a nechte se hýčkat svým okolím . Ležela bych v nemocnici klidně i rok a měla třeba i dvě jizvy na břiše, stojí to za to
.
No já jsem se mazala poctivě Elasti-Q a popraskala jsem přesto hodně. Naprosto souhlasím, že strie nejsou nejdůležitější věc na světě, ale stejně mně s odstupem času po porodu vadily čím dál víc. Zajímala jsem se dokonce o laser, ale to bylo nad moje finanční možnosti. Nakonec jsem našla vynikající krém proti striím TriLASTIN a s výsledky jsem naprosto spokojená, skoro všechno zmizelo, zůstaly jen dvě nejširší jizvy na podbřišku, ale jsou o moc menší a hlavně je schovají plavky.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.