Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Pearcing v pupíku

Od: dendulinka* odpovědí: 17 změna:

Dobry den mam mensi problem a doufam ze by ste mi mohly poradit. Nechala sem si píchnout pupík a vsechno bylo v naprostem poradku, ale po 14ti dnech sem se z blbosti vykoupala v rece, ale pupik byl v poradku az najednou tak pred trema tejdnama ,po tom co to mam tak mesic a pul pichly , mi to zaclo hnisat a zacla mi z toho tyct krev a vypada to jako kdyby mi z toho ai lezlo i maso nebo jestli je to kuze nevim ae docela to i zapáchá a ja opravdu nevím jak si s tim rady budu rada za kazdou radu dekuji vám moc...

17 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

rob*
hodnocení

1x

Já být tebou tak nesedím na zadku a jdu k doktorovi.

marenka*
hodnocení

1x

Děvče zlatý, víš co je to rozpad tkáně? Zkus se podívat sem.

danylka.blog.cz/...

Mazej k doktorovi, máš tam nějakou hodně špatnou bakterii z vody a vem si, že to je na místě důležitých orgánů. Otrava krve v břiše může mít opravdu fatální následky.

doplněno 10.08.10 11:22:

Tigrine, já ho mám taky, i přes čištění mi hnisal, ale takhle hodně teda ne, ale i tak mi dal doktor mastičku s antibiotiky a průběžně to kontroloval, právě kvůli všem nebezpečím, protože to je v břiše.

tigrine*
hodnocení

0x

Ahoj, tak já předpokládám, že než sis nechala piercing píchnout, tak ses nechala poučit, jak se o něj starat.Každý den čistit s tamponkem namočeným v lihu a tak jakoby směrem nahoru a dolu a trošku to tím lékárenským lihem i polít a pořádně vysušit, nechat na vzduchu a hlavně to ničím nemazat, žádný krémy.Piercing v pupíku mám taky a věř, že se hojí hodně dlouho.Koukej si to vyčistit, bude to pálit jako čert, ale určitě se Ti to zlepší.A taky by si měla kuličku nahoře i dole čistit měkkým kartáčkem, tam se drží ta tekutina, která z toho vytéká (hnis).

Ale tohle je součást každodenní hygieny a péče a piercing, tak bych si raději nezahrávala a šla k doktorovi :)

dendulinka*
hodnocení

me se ta pani akorat zeptala jestli mam nejakou desinfekci a ja rekla ze kyslicnik a ona ze to staci at to tim patlam tak sem to az do ted patlala kyslicnikem a mam pocit ze z toho mi to zaclo takhle mohvat protoze kdykoli sem byla ve vode jak v normalni tak ricni tak to bylo f pohode tak nevim ae dekuju zajdu si k tomu doktorovi...

neznama*
hodnocení

0x

jak říká rob, bež s tím k doktorovy

rob*

já myslel že už by mohla být zpátky :)

neznama*
hodnocení

0x

pochybuju:DDtam jsou vždycky u těch doktorů hodně lidí...

rob*

já bych to uhrál na akutní případ :)

neznama*
10.08.10 14:06
hodnocení

0x

tak ty:D

rob*

moje obvoďačka to má ošéfovaný tak, že v úterý odpoledne ordinuje pouze pro "pracující", jinak je to hrůza *frajer*

neznama*
hodnocení

0x

to máš dobrý:DDta moe to bere nějak na přeskačku:D

rob*

naštěstí tam chodím max 1x za 2 roky :)

neznama*
10.08.10 14:21
hodnocení

0x

aha:DD

hop®
hodnocení

0x

Jestli jsi ještě nebyla u doktora tak jako první pomoc doporučuji koupel v silném roztoku hypermanganu (manganistan draselný, lze koupit v lékárně, většina lidí ho má v domácí lékárničce, takový fialový krystalky, rozpustit v pitné vodě). Ale toho lékaře nepodceňovat!*bum*

doplněno 10.08.10 22:49:

Jinak ještě upřesním, nemáš "menší problém", máš spíš větší problém! I proto, že pupík je jedna z nejcitlivějších oblastí lidského těla! Jako "hodně mladá" jsi tento "orgán" používala k veškerým životním funkcím díky své mamince!

myse*

taky doufám, že už jsi byla u doktora. nelečený zánět v břiše může způsobit i neplodnost...

Až ti bude 30 budeš plakat, jak jsi byla pitomá... Kvůli kamínku v pupku *zed*

rob*
hodnocení

0x

tak jak jsi dopadla?

chelsi*
hodnocení

0x

Blbý nápady toto*zed* Vlézt do řeky, to je jak kdyby jsi řekla: "Baktošky šup šup, já chcu zánět, hned teď." Njn, za hlouposti se platí, tak trp...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]