Nejste přihlášen/a.
Ahojky všem. Mám problém. Chtěla bych se vás zeptat jestli někdo náhodou nemáte zkušenosti. Beru už rok antikoncepci CILEST vzhledem k tomu že prášky mi nedělali niak dobře tak mi doktor ted předepsal novou antikoncepci jménem TRINOVUM. Měla jsem dobrat platíčko cilest antikoncepce a po menstruaci začít brát trinovum. První tabletku jsem si měla vzít v neděli čili zítra a včera a dnes jsme spali s přítelem (nechráněni jinou nehormonální antikoncepcí) Za jiných okolnosti myšleno tím žádné změně v antikoncepci bych neměla otěhotnět prý působí i při 7 denní pauze. Ted mám ale strach z přechodu. Při přechodu k jiné antikoncepci se má člověk chránit 7 dní např kondomem ... Mám dále pokračovat v uživaní cilestu mám ještě jedno platičko naštěsti nebo můžu začit uživat trinovum. Prosim vas nemáte s tim někdo zkušenosti. Potřebuji poradit. Na gynekologii se nedostanu ...Předem děkuji...
Budťe v klidu, chráněna jste i při 7 dne mezi braním antikoncepce. Trinovum je velmi dobrá HA, jen je potřeba hlídat krevní testy, ale to každý gynekolog ví. Takže pro upřesnění : Mezi prášky jste chráněna a nemusíte brát žádnou ochranu, ali chemickou ani fyzickou. Přeji hezký den a rozumné planování rodičovství .. . ..
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.