Nejste přihlášen/a.
Ahoj, napadlo mě zeptat se, jestli tu někdo roztahujete ouško. Ani nevím, kam to pořádně zařadit. A případně váš názor na to? Já osobně mám pravý na 6mm, ale chtěla jsem víc, jenže ten roztahovák, co mám se mi strašně líbí, takže ho nechci jen tak odložit, takže teď roztahuju aj levý
Ahojky Chelsi, dlouho jsem odolával, než jsem se odhodlal sem přispět. Ale vzhledem k tomu, že jsem Ti odpověděl na nějaké jiné příspěvky (možná naivně si myslím že o mých názorech přemýšlíš, ale asi jsi mne už i obodovala - dík), zkusím demokraticky vyjádřit svůj názor i zde. Nevím jak budeš reagovat, předpokládám, že si oprávněně budeš myslet, že jsem zkostnatělý pozůstatek z dob komunismu a vlastně budeš mít trochu pravdu. Ale názor na podobné "tělesné úpravy" jsem před chvílí upřesnil v otázce klukovských náušnic. Nicméně u mojí holky bych uvítal roztahování různých částí těla, třeba náruče k mému uvítání .
Ale fakt si nedokážu představit (srry, trochu přeženu), že by mi moje superholka přinesla panáka v uchu. Jo, přehnal jsem to, vím. Ale mě spíš lákají k žužlání krásná malá ouška bez náušnic (leze to do zubů), nebo s malilinkatou symbolickou ozdůbkou, než něco pro lidské tělo trošku extrémního. Jestli jsi rozhodnutá, nezbývá mi, než Ti držet palce, takže držím palce. Pokud nejsi pevně rozhodnutá, budu rád když o tom ještě popřemýšlíš a stejně držím palce. OKI?
Je to možné, že jsem ti dala boda Dala bych ho všem s dobrým názorem, ale už mě to pak nepustí
Vím, že mě v tomhle moc tady lidí nepodpoří, jen mě zajímalo, jaký na to mají lidi kolem názor, protože já mám uši schovaný pod vlasama, tak mě to nikdo neřekne. Ale většina, v mým věku - těm je to buď jedno nebo se jim to líbí nebo tak něco. Ale já už mám ucho roztáhnutý dlouho. Nikdy jsem se nesetkla s někým komu by to vadilo, akorát naší přecitlivělý bárbí od nás ze třídy :D Chápu, že na žužlání je lepší tam nemít snad vůbec nic, ale tak - když chlap bude mít taky roztáhlý ucho, tak mi nemůže nic říct
A pokud má mít tu naušnicu on, tak tohle mi nemůže vyčítat...
Šmarjá dyk je to vošklivý Nechápu,proč to ty lidi dělaj. I když je fakt, že tohle já potkat v noci na ulcii, tak před sebe hodím peněženku a zdrhám, tak asi proto
To tedy nechápu. To každej, kdo má něco jinýho, co většina ne, musí být pro ty "normální" nějakej zločinec? To teda je nějaký divný, tohle uvažování...
múžu mít "chelsi" dotaz, k čemu je to dobré? neodsuzuji, ani neschvaluji, pouze se ptám.
třeba tetování je v dnešní době móda, nebo pálení, řezání... ale je to na celý život, tak si nedokážu představit, že by mi třeba daňová poradkyně s dirkama v uších jak vjezdem do tunelu říkala jak mám investovat, promiň, ale spíše by mi byla k smíchu. Ja nevím, co plánuješ do budoucna, ale pokud budeš dělat někde ve fabrice u pasu, tak asi můžeš mít třeba na čele vytetovaného klauna, ale asistentku s dirkama jak motory od tryskáče bych určitě nechtěl... jak by mohla jednat s obchodními partnery. může být chytrá, ale jen kvuli vzhledu děkuji, ne.
to je můj názor a pohled na věc.
Jako kdybych se já zeptala hopera (grrr) k čemu je dobré nosit rozšláplej kšilt a kalhoty s rozkrokem u kolen. Asi tak. Patří to ke mě, tak jako k lidem uznávající svůj styl, bo jak to nazvat. Nebo k čemu je emařům patka - když pak jim zakryté oko začne ujíždět, protože mozek se bude soustředit na to, na které vidí. Neříkám, že jsem zapřísáhlej punker ani nic, jen mě ten "styl" baví a žiju tím. Toť vsjo.
Chelsi, ještě se musím ozvat. Rozšláplej kšilt, kalhoty s rozkrokem u kotníků a páskem skoro pod urovní ču...,, emopatka či naopak záměrně vyholená lebka a bombr, číro, ano - je to všechno vnější projev sounáležitosti s nějakou skupinou, to chápu a beru! Ale není to o nepřirozené manipulaci s vlastním tělem. Hoper se převlíkne a nepoznáš ho. EMO se učeše, nácek si nechá narůst ježka a vezme si kabát, pankáč se ostříhá, a nepoznáš je. Tobě vítr odfoukne vlasy a bude vidět nepřirozená dírka ve Tvém oušku. A věř, že pokud si to rozmyslíš, ouško se jentak do původní podoby nevrátí.
A nechci tady řešit možné zdravotní problémy, určitě jsi zjišťovala, do čeho jdeš. Moje bývalá holka (o dost mladší než já) chtěla v 16-ti letech piercing do pupíku, já s tím vnitřně nesouhlasil. Zákázat jsem jí to nemohl, přesvědčovat jsem ji nechtěl, tak jsem jen na netu našel pár lékařských názorů na tuto módní záležitost. Vzhledem k tomu že byla (a věřím, že ještě je!) velmi rozumná, zvolila pak jinou okrasu - pro mé oko daleko příjemnější a krásnější doplněk její přitažlivé figury!
Dobře nu, máš pravdu, to ju Vím, že je to nepřirozené, ale zase nadruhou stranu, furt lepší než si podřezávat žíly. Však si neubližuju. Je fakt, že lékařské problémy neřešim, protože už tak jsem takovej hypochondr a kdysi jsem hledala na netu všeljaký bláboly... Však jednou třeba dospěju a budu tak moudrá jako ty
Moudrá jako já? Nóó, newim, jestli je o co stát! A podřezat si žíly - to je podle mne buď opravdové hrdinství nebo naopak naprostá zbabělost.
Ale je mi o "pár týdnů" víc než Tobě, a v mládí jsem si taky musel sám nabít držku i když mi všichni starší dobře radili. V tu dobu jsem si o nich myslel svoje a udělal jsem to stejně podle sebe - proto Tě dnes naprosto chápu a neodsuzuju Tě! Určitě jednou dospěješ, získáš svoji vlastní životní moudrost a budeš se snažit ji předávat "těm mladejm telatům, který dělaj krávoviny", a buď budeš tolerantní jako já, nebo Tě bude šíleně s*át, že Tě neposlouchaj a nenechaj si poradit. Tomu se říká koloběh života...
Když si vzpomenu, že jsem včera radila něco kámošce a ona se odhlásila z icq a ani nic nenapsala, tak mě nějaký rady přestávaj bavit, když mi pak v deset večír napíše, že musela odjet nebo co, ale kdybych tohle udělala já, tak bude naštvaná... Vždycky, když jsem se někomu snažila pomoct, tak mě poslali někam, takže od jistý doby na to kašlu, protože to stejně nemá cenu a já nejsem trpělivej člověk...
Malvínko, kdybych tuto situaci chtěl řešit podobným způsobem, jaký navrhuješ, spíš bych naší mladé Chelsii ty ušiska zatloukl do hlavy. Ale naštějstí jsem ještě trošku soudný, a nejsem tak sklerotický abych nevzpomněl na své mládí, takže zůstanu u rad a doporučení.
Ách, tak já dám fotku nějakou, mmnt najdu. Př: tunnels.cz/...
Normálně že roztáhneš původně dírku v uchu - náušnicovou, pak se tam může strčit taková potvůrka
Jak se rika, proti gustu...
akorat mysli na to, abys jednou nedopadla treba takto farm1.static.flickr.com/...
Tech 6mm je az az.
Nadruhou stranu to ma vyhodu, ze si nemusis strkat cigaro za ucho, ale muzes primo do ucha...
Safra, myslela jsem, že se tu najde víc příznivců roztahování , nu škoda. Já to nechci mít třeba 3 cm, na to mam ucho fakt malý
Já to nebudu přehánět však. A ohledně toho cigára - já přeci nekouřím
, fujky z toho jsem vyrostla, jednou jsem začala a přestala a začala... no a pak jsem toho chtěla nechat a když jsem si pak zapálila a párkrát se potom pozvracela (krotím tedy své výrazy
), tak mě to hned přešlo, to radši kafé
.
Doufám, že z toho roztahování také velmi rychle vyrosteš, tak jako z toho kouření...Po šavlovém tanci se žaludek dá do pořádku velmi rychle, ale roztažené dírky v ušním boltci se stáhnou pomalu. A dávat prachy plastickému chirurgovi?!
V ušním boltci je mnoho citlivých bodů propojených s jinými místy na těle. Jejich stimulací se dá ovlyvnit mnoho funkcí těla. Pozitivně to umí čínská medicína, negativně to umí skoro každý...
zeptej se třeba porodních asistentek na zkušenosti s propichováním uší pro náušnice. Svoje ti řekne také každý otorinolaryngolog... i ušní doktor toho ví hodně...
Mohlo by být příjemné, žužlat ti ouško bez toho, aby jazyk furt narážel na tu díru, a hlavně bez toho cigaretového oparu okolo...
P.S. mnoho lidí ti závidí, že nekouříš...blahopřeji! 35 let kouřící, teď už 12 let nekouřící hejkal
Nu, když jsem chtěla piercing, tak mi to matinka zakázala a řekla, že až mi bude 18-náct ,tak ať si dělám co chcu a že když to tak chcu tak to budu chtít i za pár let, tudíž, zakázala mi jedno najdu si něco jinýho. Až se mi to nebude líbit, tak ho vytáhnu, jasně, že to bude trvat než se stáhne, ale moje "mini dirka" se stáhne rychlejš než třeba 2 cm - to už je moc, pak už je to fakt nechutný... Nu a žužlat ouško - nu což, tak na to mám to druhý - zatim neroztáhlý
No asi to mozna bude tim ze tady vetsina "stalych" radcu je 20+ ..vyjma 3 o kterych tipuji na 90% ze jim 20 opravdu jeste nebylo..ale je to jen tip.
doplněno 06.08.10 22:24:Bude to tim ze vice nez na aktualni juuuu.. koukame na nasledky atd..
Adame, asi to mozna bude tim ze tady vetsina "stalych" radcu pamatuje jednoho, co měl také roztahané uši...
ani on nekoukal na následky a vešel do historie... byl to velký pán... dokonce král... měl nick LÁVRA
P.S. přeji poradně, aby žila tak dlouho, až i tazatelka a hangar na ní budou raději koukat na následky než dělat juuuu
Hejkale, moc se mi to přirovnání líbí, ano král Lávra je dobrý příklad. Upřímně jsem se zasmála. A ten chlap na obrázku se štamprlí v uchu je asi Lávrův příbuzný, no hrůza. Chelsi, takto přece nechceš vypadat? PT /stařenka/
Vy si to vůbec ale nečtete, či co, vždyť jsem psala, že nechci mít ani víc jak 1cm, pak je to hnus Navíc, dávám si do ouška slušivé blbůstky, ne skleničků, to jsou nápady
Chelsi, ale to víš, že si to čtu, a je dobře, že jsou zde k vidění i tyto hrůzy, aby to mladé lidi odradilo od napodobování, a je jen dobře, že takto vypydat nechceš. PT /stařenka/
Asi jo no. Vždyť já vím jaké jsou následky, ale nevidím problém v tom, aby se ďourka v pohodě zatáhla však, to je cajk Vždy koukám dopředu, ale prostě je to moje aktuální rozhodnutí, jsu spontální a když něco rozjedu, tak to chcu dotáhnout
chelsi, ty se musíš mít velice nerada! A taky jsi moc nespokojená a hledáš číčoviny, kterýma by sis zkrásněla život. Zamysli se nad sebou a změň něco uvnitř sebe a ne venku, co dělají a vidí ostatní. Pohledej sebe a buď na sebe hodná, zasloužíš si to!
Co to povidáš, já nevím, jak bych si mohla roztáhnout třeba játro Co je na tom špatného? Však je to jako normální naušnicová dírka, akorát je větší
Nejde o to, že se tím zkrásňuje život, ale o to, že to prostě chcu, kdykoli to můžu vyndat
A já zase chcu, chrůsta s dlůhů niťů a hodinky s vodotryskem. Chelsi, to ještě neznamená, když něco chci, že je to k něčemu dobré. Dělej si, jak chceš, stejně si poradit nedáš. PT /stařenka/
Však neříkám, že je to k něčemu dobré ale :D Jen prostě, někdo si dává dělat umělý nehty, chodí do solárka atd a já zase "provozuju" tohle. A podle mě je zase k hounu nějakej umělej nehet... je to věc názoru
A... ju nedám, jsu tvrdohlavá
Tak to nevím, já jsem z Jičína (nornálního, ne Novýho) :D Ale mám slova "jsu" a tak zažitý...
Chelsi, já vím, že je to postavené na hlavu, ale počítej s tím, že Tě mnoho lidí právě mezi huliče zařadí. Stejný účinek mají např. dredy.
No a to je pak právě to, co Ti tu někdo psal také, co může vadit v zaměstnání, v jednání s úřady, atd. atd. A to vůbec nemluvím o možném vybírání jiného partnera, kdyby to co máš, náhodou nevyšlo.
Jou, to je jasný, ale to je obecné myšlení lidí, ať si myslí co chcou. Já vím, že nejsem žádná fetka, ať se mě zeptají sami, než začnou pomlouvat. A tak myslim, že maturu stejně neudělám a skončim někde v Tescu...
Víš, chelsi, a VO tom to je. Vytři jim zrak, proč ne? Umíš si to představit? Holka s dírou v uchu, piersingem v obočí, dredama a vysokoškolačka. Umíš si vůbec představit, jak by si jim všem vytřela zrak? Zavři oči a podívej... Jsi tak vyšperkovaná jak jsi, lidi na tebe koukají skrz prsty, ale nikdo neví, ani nechce vědět, jaká jsi doopravdy. A ty nejsi prodavačka v Tescu, právě tě přijali na místo vedoucí. Šéf tě, jako nového vedoucího jde představit tvým novým podřízeným. Ha. A zrovna mezi nimi je ta, která nedávno, když okolo tebe prošla, dělala dlouhé tsssssss
Ale ty to přejdeš s úsměvem Mony Lisy. Protože ty jsi někdo.
Hlavně vystuduj, ozdůbky nos, když se ti líbí a pak uvidíš sama. Držím palce!
Ježiši, já se zvejcnu, fakt - ono se mi to tu zase smazalo, vždy mi to někam přeskočí a co napíše se smaže...
Já nemám na to někde dělat šéfa, stačí, že to dělá máti. J8 vždy chtěla být au-pair, můj sen Navíc piercingu v obličeji bych se vyvarovala, protože se znám a vím, že to by skončilo roztrženým obočím a rtem i nosem a všude, kam se na obličej dá dát pierc. Já jen chcu industrial, což je tyčka protáhnutá od shora ucha asi tak do půlky... Ale což v 18-nácti mě to třeba přejde
Kdo ví, kde skončim:D
Chelsi, ty seš jasná. Nemyslím to zle, fakt ne, já byla ve tvém věku taky rebel.
Mě to napadlo díky tomu, jak píšeš že máma dělá vedoucí. Já vím. Chodí načesaná, vždy perfektně upravená a ty nechceš být jako ona. Neumíš si představit, že bys takhle měla žít celý život... nebo se mýlím?
Prosím Tě, netuším kolik Ti je, ale co Ti brání dělat aur-pair o prázdninách? Věk? Máma? Hlavně, v těch rodinách si vybírají, komu svěří děcka, tak dej na to zdobení pozor. Ať toho není moc.
Nee, není to kuli matce, ale kuli tomu, že vidím jaký to v OD je a jak to chodí. Nechci lézt do toho samýho čím si prošla máti aj segra. Je to hnus, jak zachází se zaměstnanci. Nebudu jmenovat konkrétní OD raději...
Já se pokoušela sehnat něco, ale nevím kde a jak hledat. Rodiny chtějí většinu aby au-pair bylo 18-náct a to mě není Je mi 16-náct. Máti tohle neví a nevím jestli by mi to dovolila (každopádně, když to vyjde, budu uklízet u stréce v autoservisu
Jsou tam samí úchylové :D ) Nu a tak já se dočkám a třeba, jako moje sestřenka, pojedu do zahraničí hlídat mrňousky, pěkně si to vyzkouším a pak si pořídím svoje vlastní. Navíc pak za nima můžu pořád jezdit a podívám se do světa, to by bylo fajne. Však právě, chcu si to užít, dokud nezačnu opravdu hledat nějakou brigádu na hlídání, tak to pak kdyžtak vytáhnu a nic po tom nezůstane. Nekouřím, takže to by bylo fajne, to mají všude, že požadují, aby nekouřila...
Já mám taky 6mm obě uši,je to lepčí než jedno,líbí se mi to ale tak do cenťáku víc ne.Kup si fimo hmotu a vyrob si svuj originalní roztahovák.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.