Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Koĺik metrů organzy na auto?-spěchá

Od: abobina odpovědí: 5 změna:

Měla bych otázku, nevíte někdo, kolik metrů svatební organzy budu přibližně potřebovat na jedno auto? Moc díky. Auto bude ozdobené klasicky do "V". DÍKY

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

radi*
hodnocení

1x

Tak záleží, zda-li budou v koloně lincolny nebo malé fiátky? A zda-li budete zdobit i boční a zadní okna? Pokud ano, všechna okna a předek, nak na octavii odhaduji 9-10 metrů v "plné palbě" :) Za daleko rozumnější však považuji rozmluvit těma dvěma svatbu a ušetřené peníze klasicky prožrat!

abobina
hodnocení

taky se to dá tak brát, ale mě ty svatební přípravy a společný život opravdu těší. Moc díky za odpověď Bude to Octavia a zdobit chci jen přední kapotu. I tak mám počítat s 9-10 metry na jedno auto? Není to moc?

michna
hodnocení

0x

Tak organza je hodně levná, takže bych to až zas tak neřešil. V jednom e-shopu jsem ji viděl již od 70,- Kč za metr. Zkusím pohledat

michna
hodnocení

0x

Tak to bylo zde

metrovytextil.cz/...

lidus*
hodnocení

0x

Jednoduše vemte metr a měřte, u nás tam kde půjčujete svatební šaty dodají i organzu na auto i s velikou mašlí nebo květinou s přísavkou a v jaké barvě chcete. 10m se mi zdá zbytečných. Užíjte si svůj svatební den!

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]