Nejste přihlášen/a.
Zdar,
neví někdo kde se v CZ (nejlépe v Praze) dají koupit Holadnské medové sušenky? (stroopwafels)
vypadají takhle:
Dík za odpověď
Day.X
Svého času se prodávaly v Droxi (fakt), pak jsem je taky jednou viděla v Tescu. Ale dlouho už jsem po nich nekoukala. Jinak v holandském albertu (Albert Heijn) se dají ty nejlevnější pořídit za cca 70 centů a rozdíl v nich oproti těm dražším moc není. V holandsku jsem na nich první půl rok byla totálně závislá, pak mě to přešlo. Když jsme se po 2 letech stěhovali zpět, dovezli jsme si haldu. A vydržela nám několik měsíců.. i toho se člověk přejí A jinak ještě doporučuji položit stroopwafel na hrnek s horkým čajem(kafem - bezvadně změkne a nasaje do sebe trochu vůni toho nápoje. A super je karamelová příchuť (ale ta je z těch dražších). No jo, zlaté Holandsko...
Jo a ještě jsem je viděla na vánočních trzích, tak možná že byste je našel běžně na trzích nebo u stánků - stejně jako trdelník? Ale nekoukala jsem po tom, jenom nápad..
Koukal jsem, koukal, bohužel ...
Prolezl jsem celý web jestli se dají někde sehnat ... dovezl jsem si 10 balíčků z holandska, ale od neděle už padly dva balíčky, takže mám ještě tak týden abych sehnal další
Nevím, kde je sehnat v Praze, ale v Hořicích je mají v samce na náměstí :D. Když je v Praze neseženete, koupím je tady a pošlu. Jsou fakt dobrý
Jsem v Holandsku, chcete poslat? Můžu třeba i přes aukro, ať se nemusíte bát, že peníze skončí někde, kam nepatří... Jinak budu přísští středu v 5 ráno přestupovat na Florenci Tak se včas ozvěte, jestli máte zájem.
V 5 ráno nejsem schopnej zaregistrovat ani budíka, natož být na florenci
Nicméně nějak přes aukro by se to případně dalo, vzal bych 5 balíčků, tuším že jsou kolem 1,5€ za balíček ...
v pondělí jedu moc brzy, ale v úterý by to mohlo vyjít, na obrázku vypadají dobře tak jednou přivezu něco jiného než trubičky od Petráčka
doplněno 04.08.10 21:32:to budou v sámošce koukat až během týdne prodají co jindy za rok.
Tak Hořice nejsou tak daleko, asi si uděláme rodinný výlet na Safari a cestou se stavíme v Hořicích na nákup asi tak 50ti balení holadnských sušenek
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.