Nejste přihlášen/a.
Trápí mě akné- a ucpané pory, černé tečky.. už asi 3 roky vyskoušela jsem už všechno krémy, vodičky antibiotika atd... bez významu. ted uvažuji o nějakém přístroji (např. biolampa) nebo něco. Máte někdo s tím nějaké skušenosti? co pomohlo Vám?
Mně na černé tečky pomáhá peeling, který mi kdysi přišel mejlem: Smíchejte sůl a olivový olej do pasty. Tím "dřete" obličej (samozřejmě mírně). Sůl dezinfikuje a dostane se do pórů, olivový olej okamžitě sklidňuje a promašťuje to, co sůl vysušila. Když se mi pleť líbí míň, používám denně, výsledek znatelný po 3-4 dnech, pak používám vždy co pár dní. Je to poměrně příjemná masáž a žádná chemie. S akné nevím, tam moc zkušeností nemám..co zkusit HA?
A jo, díky Pap - pardon. Hormonální antikoncepce.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.